• Hakutulos ryhmästä : viistokuja

Diagon Alley (Viistokuja)

Lontoossa sijaitseva velhojen kauppakuja. Viistokujalle pääsee Vuotavan Noidankattilan takana sijaitsevan tiiliseinän kautta naputtelemalla tiiliskiviä muurista roskapöntön yläpuolelta «Kolme ylös… kaksi ristiin». Kauppakuja on velhomaailman suosima ostospaikka ja siellä onkin lukuisia velhotarvikkeita myyviä liikkeitä. Lisäksi viistokujalla on Päivän Profeetan toimisto ja Irvetan noitien ja velhojen pankki.

Eeylops Owl Emporium (Lurppuluomen pöllökeskus)

Pöllöliike viistokujalla. Valikoimissa Lehto-, sarvi-, torni-, varpus- ja tunturipöllöt.

Florean Fortescue's Ice Cream Parlor (Qaino Vahvahqon jäätelöbaari)

Jäätelöbaari Viistokujalla, jossa Harry viimeisteli kesäaineensa ennen kolmannen kouluvuoden alkua. Ollessaan jäätelöbaarissa, Harry sai aika ajoin apua itse Qaino Vahvahqolta, joka tiesi paljon keskiajan rovioista - ja tarjosi ilmaisen jäätelöannoksen puolen tunnin välein.

Flourish and Blotts (Säilä & Imupaperi)

Kirjakauppa viistokujalla.

Gambol and Japes Wizarding Joke Shop (Kirman ja Japinan pilailuvelhopuoti)

Pilailuvelhopuoti viistokujalla.

Gringotts (Irveta)

Noitien ja Velhojen käyttämä pankki, joka sijaitsee Viistokujalla.

Leaky Cauldron (Vuotava Noidankattila)

Lontoossa, Charing Cross Roadilla sijaitseva, levykaupan ja ison kirjakaupan välissä oleva piskuinen ja siivottoman näköinen pubi. Vuotavan Noidankattilan takapihan kautta pääsee viistokujalle.

Magical Menagerie (Ihmeiden eläintarha)

Ihmeiden eläintarha on Viistokujalla sijaitseva taikaeläinkauppa. Se sijaitsee lähellä Qaino Vahvahqon jäätelöbaaria kadun toisella puolella. Kaupassa ei ole paljoa tilaa ja seiniä ei juuri näy häkkien takaa, siellä myös haisee ja häkkien asukkaat pitävät kovaa meteliä.Kaupassa myy ja opastaa noita, jolla on paksut mustasankaiset silmälasit.

Ollivander's (Ollivanders)

Viistokujalla sijaitseva taikasauvoja myyvä kapea ja nuhjuinen kauppa. Liikkeen pölyisessä näyteikkunassa on sauva kauhtuneella purppuranpunaisella tyynyllä. Oven päällä lukee: «Ollivanders - hienoimpia taikasauvoja vuodesta 382 eKr.»

Sisältä liike on pieni ja tyhjä lukuun ottamatta honteloa tuolia sekä tuhansia kapeita laatikoita, joita on pinottu kattoon asti. Liikettä pitää arvostettu sauvantekijä Ollivander.

Quality Quidditch Supplies (Hienoja huispausvarusteita)

Viistokujalla sijaitseva huispaustarvikkeita myyvä liike. Harryn suosikkiliike, jossa hän näki ensimmäistä kertaa esitteillä olevan Tulisalaman prototyypin.

Weasley's Wizarding Wheezes (Weasleyn welhowitsit)

Fredin ja Georgen viistokujalla sijaitsevan pilapuodin nimi. Liike sijaitsee osoitteessa Viistokuja yhdeksänkymmentäkolme.