• Hakutulos ryhmästä : tylyaho

Dervish and Banges (Dervissi & Paukku)

Velhotarvikeliike Tylyahossa.

Gladrags Wizardwear (Velhovaatehtimo Hepene)

Kansainvälinen velhojen vaatetusliike. Tylyahon liikkeen lisäksi vaatehtimolla on myymälöitä myös Lontoossa ja Pariisissa.

Hogs Head Inn (Sianpää)

Sianpää on Tylyahossa sijaitseva pieni ja nuhruinen majatalo. Sen oven yläpuolella riippuu kolhuinen puukyltti, jonka kuvassa villisian irti leikattu pää valuu verta valkealle kankaalle. Majatalo sijaitsee pääkadulta kääntyvällä sivukadulla. Sianpään baari on harmaa, likainen ja vuohilta haiseva sali. Lattia on kiveä, jonka päälle on vuosien varrella kerääntynyt likaa ja saastaa. Ikkunat ovat paksun töhnän peitossa, eikä päivänvalo pääse juuri lainkaan sisään. Paikka onkin valaistu pöydillä olevilla kynttilännysillä.

Honeydukes (Hunajaherttua)

Makeiskauppa Tylyahossa.

Madam Puddifoot's (Matami Puddifootin kahvila)

Pieni, ahdas ja höyryinen kahvila Tylyahossa. Somistettu röyhelöin ja rusetein. Tylypahkan oppilaiden suosima romanttinen tapaamispaikka.

Scrivenshaft's Quill Shop (Kirjurinruodin kynäpuoti)

Kirjurinruodin Kynäpuoti on Tylyahossa sijaitseva liike, josta voi ostaa erilaisia kyniä.Valikoimissa on muun muuassa fasaaninsulkakyniä ja pitkiä mustan ja kullan kirjavia sulkakyniä.

Shrieking Shack (Rääkyvä röttelö)

Rakennus Tylyahossa, jossa väitetään kummittelevan enemmän kuin missään muualla. Se sijaitsee vähän matkan päässä kylän yläpuolella. Ulkonäöltään rakennus on karmaiseva umpeen laudoitettuine ikkunoineen. Tosiasiassa rakennuksessa ei kummittele vaan kyläläisten kuulemat kirkaisut ja ulinat olivat Remus Lupinin ihmissusi -hahmon aiheuttamia.

Three Broomsticks (Kolme luudanvartta)

Pubi Tylyahossa.

Zonko's Joke Shop (Sekon Pilapuoti)

Pilailupuoti Tylyahossa.