• Hakutulos ryhmästä : taikaesineet

Auto-Answer Quill (Itsevastaava sulkakynä)

Väline, jonka avulla voi luntata kokeissa. Itsevastaavaa sulkakynää ei saa tuoda tutkintosaliin.

Basic Blaze Box (Peruspaukkusarja)

Weasleyn kaksosten kehittämä loihdittu ilotulitesarja peruskäyttöön. Peruspaukkusarja maksaa 5 kaljuunaa.

Beaded handbag (Helmilaukku)

Hermione Grangerin pieni helmin koristeltu laukku, johon Hermione on loitsinut huomaamattoman laajennusloitsun.

Bludger (Ryhmy)

Huispauksessa käytettävä, sysimustasta raudasta valmistettu ja kaatoa hieman pienempi, noin kymmenen tuumainen pallo. Huispausottelussa ryhmyjä on kaksi. Ryhmyt on taiottu hyökkäämään puolueettomasti lähinnä olevan pelaajan kimppuun, yrittäen pudottaa tämän luudaltaan. Lyöjät yrittävät saada ryhmyt pois omien pelaajien kimpusta ja lyödä ne vastustajan pelaajien lähistölle.

Bruise Remover (Mustelmanpoistaja)

Weasleyn kaksosten kehittämä mustelmanpoistaja on sakeaa, keltaista tahnaa, jota sivelemällä saa mustelman katoamaan tunnin sisällä. Fred ja George joutuivat kehittämään kunnollisen mustelmanpoistajan, koska he joutuivat kokeilemaan monia kehittämiään tuotteita itse. Mustelmanpoistajaa oli myynnissä Weasleyn Welhowitseissa.

Clankers (Kalistimet)
Cleansweep (Puhtolakaisu)

Luutamerkki. Puhtolakaisu -sarjaan kuuluu ainakin seuraavat mallit: Puhtolakaisu viisi, Puhtolakaisu seitsemän ja puhtolakaisu yksitoista.

Cloak of Invisibility, The (Näkymättömyysviitta (Kuoleman varjelus))
Comet Two Sixty (Komeetta kaksisataakuusikymmentä)

Luutamerkki.

Crystal Ball (Kristallipallo)

Kristallipallosta ennustaminen oli yksi monista ennustustavoista, joita opiskeltiin ennustamisen tunneilla Tylypahkan noitien ja velhojen koulussa.

Dark Detector (Pimeän paljastin)

Pimeän paljastimet ovat laitteita, jotka näyttävät onko lähettyvillä pimeän velhoja tai vihollisia. Harry Potterin mukaan niihin ei kannata kuitenkaan luottaa liikaa, koska niitä voi huijata. Pimeän paljastimia on mm. ilmiskoopit, totuustutkat ja viholaiskuvastimet. Erilaisia paljastimia oli tarvehuoneessa silloin, kun Albuksen Kaarti kokoontui sinne harjoittelemaan.

Darkness Powder (Pikapimeyspulveri)

Ilmaan heitettäessä pikapimeyspulveri saa aikaan täydellisen pimeyden lähiympäristössä. Edes loitsut, kuten valois tai sytyjo eivät läpäise pimeyttä. Weasleyn kaksoset Fred ja George toivat pikapimeyspulveria maahan Perusta ja myivät sitä liikkeessään viistokujalla.

Deathstick (Kuolonkeppi)

Yksi seljasauvan lukuisista nimityksistä. Nimi juontaa juurensa siitä, että moni menetti henkensä ollessaan seljasauvan omistajana.

Decoy Detonator (Syöttisytytin)

Musta, pillimäinen esine. Kun syöttisytyttimen pudottaa maahan, se pinkoo matkoihinsa pitäen samalla meteliä. Syöttisytytin on Weasleyn kaksosten kehittämä pilailuväline ja sitä myydään Weasleyn Welhowitsit -liikkeessä Viistokujalla. Syöttisytytin on erittäin hyvä harhautusväline.

Detachable Cribbing Cuff (Lunttikalvosin)

Väline, jonka avulla voi luntata kokeissa. Lunttikalvosinta ei saa tuoda tutkintosaliin.

Diary of Tom Riddle (Tom Valedron päiväkirja)

Ollessaan 16-vuotias Tom Valedro, joka tunnettiin myöhemmin nimellä lordi Voldemort, kirjoitti päiväkirjaa kouluajoiltaan. Kirja oli aluksi aivan tavallinen päiväkirja, mutta myöhemmin Voldemort teki siitä hirnyrkin itselleen ja piilotti yhden sielunsa palasen siihen. Toisena lukuvuotena Harry Potter tuhosi päiväkirjan survaisemalla basiliskin myrkkyhampaan sen lävitse tuhoten näin yhden hirnyrkeistä.

Dirigible Plum (Ohjattava luumu)

Ohjattava luumu on oranssi retiisimäinen hedelmä, joka tehostaa kykyä eriskummallisen hyväksymiseen. Luna Lovekiva piti ohjattavia luumuja toisinaan korvakoruina.

Dungbomb (Sontapommi)

Sontapommi on loihdittu pilailuväline, jonka laukaisemalla saa aikaan tunnusomaisen hajun. Sontapommien käsittelystä tulevat kädet likaisiksi. Sontapommeja on myynnissä ainakin Tylyahossa sijaitsevassa Sekon pilailupuodissa. Varsinkin Weasleyn kaksoset kunnostautuivat sontapommien käytössä.

Elder Wand, The (Seljasauva)
Enchanted razor (Lumottu partaveitsi)

Partaveitsi, joka taikansa ansiosta ajaa leuan sileämmäksi kuin mikään muu. Veitselle pitää kertoa tarkasti, mitä haluaa, ellei tahdo sen leikkaavan hiuksiakin.

Erumpent horn (Purskeen Sarvi)

Purskeen sarvi sisältää tappavaa nestettä, joka räjäyttää sen, mihin sitä on ruiskutettu. Sarvi voi lävistää mitä vain (esimerkiksi jopa metallia). Purskeiden sarvia käytetään taikaliemissä ja ne ovat B-luokan kauppatavaraa (eli vaarallisia ja tiukasti valvottuja).

Ever Bashing Boomerang (Alati hakkaava bumerangi)

Taialla käsitelty bumerangi. Esine lisättiin Argus Voron pyynnöstä sisätiloissa kiellettyjen esineiden luetteloon Harryn neljännen lukuvuoden alkaessa.

Everlasting Ink (Ikimuste)

Ikimuste on nimensä mukaisesti mustetta joka joko ei lähde ikinä pois tai ainakin kuluu erittäin hitaasti. Jotkut velhot ovat kirjoittaneet ikimusteella nimensä kylttiin, joka on muistomerkiksi jätetyn Potterien talon portilla.

Exploding Snap (Räjähtävä näpäys)

Räjähtävä näpäys on korttipeli, jota pelataan räjähtävillä korteilla. Peli on erityisen suosittu Tylypahkan oppilaiden keskuudessa.

Extendable Ears (Kaukokorvat)

Harmaan kellertävältä narulta näyttävä, laihan pitkän madon tavoin kiemurteleva apuväline, jonka avulla pystyy harjoittamaan salakuuntelua. Kaukokorvilta voi suojautua vankkuutusloitsulla.

Fainting Fancy (Pyörrytyspastilli)

Fred ja George Weasleyn kehittämään pinnauspurtavat -valikoimaan kuuluvia karamellejä, jotka pyörryttävät. Pinnauspurtavat -valikoiman tuotteet ovat kaksipäisiä ja värikoodattuja siten, että nauttimalla karamellin toisen pään tulee sairaaksi, kun taas syömällä toisen pään paranee.

Fake wand (Valetaikasauva)

Eräs Fredin & Georgen keksimistä pilailutarvikkeista. Valetaikasauvat näyttävät samalta kuin oikeat taikasauvat, paitsi että niitä käytettäessä tapahtuu kummia asioita. Valetaikasauvat voivat niihin koskettaessa muuttua esimerkiksi jättiläiskokoisiksi kumihiiriksi tai kumikanoiksi. Molly Weasley ei ollut erityisemmin ilahtunut siitä, että Fred & George jättivät valetaikasauvoja lojumaan ympäri kotikoloa.

Fanged Frisbee (Torahammasfrisbee)

Tylypahkan sisätiloissa kielletty taikaesine.

Fever Fudge (Kuumekola)

Fred ja George Weasleyn kehittämään pinnauspurtavat -valikoimaan kuuluvia karamellejä, jotka saavat kuumeen nousemaan. Kuumekolat ovat kaksipäisiä ja värikoodattuja siten, että nauttimalla karamellin toisen pään tulee sairaaksi, kun taas syömällä toisen pään paranee.

Kuumekolan kehitys oli ongelmallista, sillä kuume kyllä nousi mutta sivuvaikutuksena tuli mahtavia mätäpaiseita. Lee Jordanin antaman vinkin mukaan veljekset lisäsivät kuumekolaan muutaman pisaran myrsyliuutetta, joka auttoi pääsemään paiseista eroon.

Firebolt (Tulisalama)

Erittäin kehittynyt ja arvostettu luutamalli.

Floo Powder (Hormipulveri)

Kimmeltävää pulveria, jota käytetään hormiverkostossa matkustamiseen. Hyppysellinen hormipulveria heitetään hormiverkostoon liitetyn takan liekkeihin, minkä jälkeen velho voi astua takan liekkeihin, jotka tuntuvat vain lämpimiltä henkäyksiltä. Astuttuaan arinaan velhon tulee sanoa selkeästi määränpääarinansa, johon hormiverkosto hänet siirtää.

Flutterby bush (Kärvihirpäspuska)
Foe-Glass (Viholaiskuvastin)

Peilin kaltainen esine, joka ei kuitenkaan heijasta ympäröiviä asioita, vaan siinä liikuskelee varjomaisia epäselviä hahmoja – omistajansa vihollisia. Vale-Vauhkomielen (Barty Kyyry junior) mukaan viholaiskuvastimen omistaja on vaikeuksissa, kun näkee peilissä lymyilevien hahmojen silmänvalkuaiset.

Ford Anglia (Ford Anglia)

Weasleyn perheen omistama lentävä auto.

Goblet of Fire (Liekehtivä Pikari)
Gobstones (Kitakivet)

Kitakivet on peli, jota pelataan marmorikuulia muistuttavilla pelipalloilla. Pallot suihkuttavat pahanhajuista nestettä vastapelaajan kasvoille aina kun tämä häviää pisteen. Kitakivet on suosittu peli Tylypahkassa, jossa toimii myös kitakivikerho. Virallinen kitakivikerho sijaitsee taikaministeriön taikaurheiluosastolla tasolla seitsemän.

Golden Snitch (Kultasieppi, Sieppi)

Tärkein huispauksessa käytettävä pallo on kultasieppi. Se on saksanpähkinän kokoinen siivekäs ja kullanvärinen pallo, joka on lumottu välttämään kiinniottoa niin kauan kuin mahdollista. Kultasieppi on myös lumottu pysymään pelialueella. Kultasiepin siivet ovat hopeiset ja niissä on pallomaiset nivelet, joiden avulla se pystyy vaihtamaan suuntaa nopeasti. Kultasieppiä on erittäin vaikea saada kiinni, koska se on erittäin nopea ja sitä on hankala nähdä. Huispausjoukkueen etsijän tehtävänä on yrittää saada kultasieppi kiinni ennen toisen joukkueen etsijää. Huispauspeli loppuu vasta, kun kultasieppi on saatu kiinni. Siepin napanneen etsijän joukkue saa 150 pistettä.

Hand of Glory (Kunnian käsi)

Näivettynyt käsi, joka antaa valoa vain kantajalleen, kun käteen laittaa kynttilän. Herra Borginin mukaan se on varkaiden ja ryöstäjien paras ystävä.

Headless hat (Päättömyyspäähine)

Fred ja George Weasleyn kehittelemä suippohattu, joka on koristeltu pörheällä pinkillä höyhenellä. Kun hatun laittaa päähän, sekä hattu että pää katoavat. Hermione epäilee hatussa olevan jonkinlainen näkymättömyystaika, mutta on ovelaa että taika ulottuu hatun ulkopuolelle. Weasleyn kaksoset myyvät tuotetta kahdella kaljuunalla kappale.

Helga Hufflepuff's Cup (Helga Puuskupuhin kuppi)

Yhden Tylypahkan perustajan, Puuskupuhin kuppi. Kuppi oli kultainen, siinä oli mäyrän kuva ja kaksi kahvaa. Se kuului Hepzibah Smithille, joka oli kaukaista sukua Puuskupuhille ja saanut kupin perintönä. Voldemort murhasi hänet ja vei kupin. Hän teki siitä hirnyrkin.Hermione tuhosi sen Basiliskin hampaalla.

Horcrux (Hirnyrkki)
Howler (Räyhääjä)

Räyhääjä on kirje, joka huutaa viestinsä valtavalla voimakkuudella kaikkien paikalla olevien tietoon. Räyhääjän tunnistaa punaisesta kirjekuoresta ja siitä, että saavuttuaan perille sen nurkat alkavat sauhuta. Kirjeen avattua satakertaiseksi paisunut ääni täyttää tilan ja viestinsä karjuttuaan kirje leimahtaa liekkeihin ja kuihtuu tuhkaksi.

Invisibility Cloak (Näkymättömyysviitta)

Harvinainen viitta, joka tekee kantajansa näkymättömäksi. Viitta on nestemäinen ja hopean harmaa – aivan kuin vettä olisi kudottu kankaaksi. Se valmistetaan puolihahmon karvasta.

Invisible Book of Invisibility (Näkymätön kirja näkymättömyydestä)

Viistokujalla, Säilässä & imupaperissa myynnissä ollut kirja näkymättömyydestä. Kauppiaan mukaan he maksoivat kahdestasadasta kirjasta pienen omaisuuden, eivätkä lopulta löytäneet niitä.

Leprechaun gold (Metsinkäiskulta)

Metsinkäisten tuottamaa todentuntuista, kultamaista ainetta, joka katoaa parissa tunnissa. Huispauksen maailmanmestaruuskisoissa metsinkäiset aiheuttivat kultasateen, jolloin maahan satoi raskaita metsinkäiskullasta valmistettuja kultakolikoita.

Magical Graffiti (Taikagraffiti)
Marauders Map (Kelmien kartta)

Kelmien - Jamesin, Siriuksen, Remuksen ja Peterin kouluaikoinaan luoma kartta Tylypahkasta, joka näyttää salakäytävät ja ihmisten sijainnin (edes näkymättömyysviitta ei piilota kartalta). Tylypahkan vahtimestari Argus Voro takavarikoi kartan, mutta Fred ja George Weasley löysivät sen ja välittivät kartan myöhemmin Harry Potterille.

Marvolo Gaunt's ring (Lomen Kolkon sormus)

Peverellien suvun sormus. Aikojen saatossa kulkeutui suvussa Tom Valedron äidin isälle, jolta Tom (myöhemmin Voldemort) varasti sormuksen. Tom teki sormuksesta hirnyrkin ja kätki Kolkon taloon. Dumbledore etsi ja tuhosi hirnyrkin. Sormuksessa on Elpymyskivi.Elpymyskivi jäi vielä toimivaksi hirnyrkin tuhoamisen jälkeen. Harrykäytti sitä matkalla metsään Voldemortin tapettavaksi. Sormus jäi metsään ja painautui kentaurien jaloissa maahan.

Millamant's Magic Marquees (Tillatantan taikateltat)
Mirror of Erised (Iseeviot -peili)

Korkea ja suuri peili, jossa oli koristeelliset kultakehykset ja joka seisoi kahdella käpälän näköisellä jalalla. Sen yläreunaan oli kaiverrettu ”Iseeviot nämmi vysna avisajo vsak ätyänne” (takaperin luettuna ”En näytä kasvojasi vaan syvimmän toiveesi”). Iseeviot-peili näyttää siihen katsojansa syvimmän ja kipeimmän toiveen.

Monster Book of Monsters (Hirviökirja hirviöistä)

Hirviökirja hirviöistä oli määrätty taikaolentojen hoidon oppikirjaksi Harryn kolmantena lukuvuotena. Kirjassa on upea vihreä kansi ja siinä komeilee kultaisin kirjaimin «Hirviökirja hirviöistä». Kirja on siitä kummallinen, että se kipittää kuin merkillinen rapu, rimpuilee kiukkuisesti, viuhtoo ja näykkii ilkeästi. Monet oppilaat sitoivat kirjan kiinni vyöllä tai köydellä. Kirjan voi avata yksinkertaisesti silittämällä sitä.

Kirjaa myi Viistokujalla Säilä & Imupaperi. Kauppias, jota oltiin purtu jo viidesti, vakuutti ettei enää koskaan ota kirjaa varastoon.

Motorcycle, flying (Moottoripyörä, lentävä)

Lentävä iso moottoripyörä kuului alunperin Sirius Mustalle. Harryn vanhempien kuoltua hän antoi sen Hagridille lähtiessään etsimään Peteriä. Hagrid toi Harryn pyörällä Dursleylle ja vei hänet sillä vuosien päästä Tonksien luo. Arthur oli siinä vaiheessa tehnyt siihen pieniä lisäyksiä, jotka auttoivat pakenemaan kuolonsyöjiä. Pyörälle kävi huonosti heidän rysähtäessä Tonksien pihaan. Arthur korjasi pyörän ja se päätyi Harrylle.

Nimbus 2000 (Nimbus 2000)

Luutamerkki. Harryn ensimmäinen luuta oli tämän mallinen.

Nimbus 2001 (Nimbus 2001)

Luutamerkki. Nimbus 2000:n parannettu versio.

Nose-Biting Teacup (Nenää näykkivä teekuppi)

Tuote, joka on myynnissä Tylyahossa sijaitsevassa Sekon pilailupuodissa.

Nosebleed Nougat (Nenäverenvuotonugaa)

Fred ja George Weasleyn kehittämään pinnauspurtavat -valikoimaan kuuluvia karamellejä, jotka saavat veren valumaan nenästä. Pinnauspurtavat -valikoiman tuotteet ovat kaksipäisiä ja värikoodattuja siten, että nauttimalla karamellin toisen pään tulee sairaaksi, kun taas syömällä toisen pään paranee. Nenäverenvuotonugaata oli myynnissä Weasleyn welhowitseissä, ja se oli pinnauspurtavien suosituin tuote.

Omniocular (Kaikkari)

Kaikkari on velhomaailman vastine jästien käyttämälle kiikarille. Se on messinkiseltä kiikarilta näyttävä koje, jonka avulla voi katsella uusintoja,hidastaa kuvan ja halutessaan saada näkymään punakirjaimin tarkan peliselostuksen. Kaikkari on täynnä kiehtovia nuppeja ja nappuloita,kuten uusintanuppi, hidastusnappula oikeassa kyljessä ja selostusnappula hidastusnappulan päällä. Huispauksen maailmanmestaruuskisoissamyynnissä olleet kaikkarit maksoivat kymmenen kaljuunaa kappale.

Opal Necklace (Opaalikaulakoru)

Draco ostaa kyseisen kauniin opaalikaulakorun Borgin & Burgesilta tarkoituksenaan tappaa Dumbledore. Hän ei kuitenkaan onnistu, sillä juoni paljastuu Katie Bellin koskettaessa korua. Katie ei kuole, mutta päätyy sairaalaan. Ennen Borgin & Burgesille päätymistään kaulakoru oli vienyt yhdeksäntoista jästin hengen.

Pensieve (Ajatuseula)

Ajatuseula on taikaesine, johon voidaan tallentaa ajatuksia ja muistoja. Se on kivinen ja matala allas, jonka reunoja kiertää outoja riimuja ja merkkejä. Ajatuseulaan talletetut muistot ja ajatukset muodostavat kirkkaan ja alati pyörteilevän muistiaineen, joka muistuttaa valkeahkoa hopeaa tai nestemäistä valoa.

Philosopher's Stone (Viisasten kivi)

Viisasten kivi on myyttinen aine, jonka väitetään muuttavan metallin kullaksi ja tuottavan elämän eliksiiriä. Harry Potter -kirjoissa kerrotaan viisasten kivestä raportoidun usein, mutta ainoa kivi, joka nykyään on olemassa kuuluu Nicolas Flamelille - viisasten kivien ainoalle valmistajalle. Voldemort - joka halusi kuolemattomuutta - yritti saada viisasten kiven haltuunsa valmistaakseen eliksiiriä ja noustakseen siten pahaisesta henkiolennosta takaisin fyysiseen ruumiiseensa.

Pocket Sneakoscope (Taskukokoinen ilmiskooppi)

Taskukokoinen ilmiskooppi on esine, joka näyttää pikkuiselta lasihyrrältä. Ilmiskooppi on pimeyden paljastin; se syttyy, pyörii ja viheltää läpitunkevasti, jos lähettyvillä on joku epäluotettava. Bill Weasleyn mielestä Harryn lahjaksi saama taskukokoinen ilmiskooppi oli vain velhoturisteille myytävää rihkamaa, eikä lainkaan luotettava.

Portable Swamp (Kannettava räme)

Weasleyn kaksosten kehittämä tuote, jonka avulla voi luoda rämeen haluttuun paikkaan. Kannettavan rämeen voi hankkia Weasleyn Welhovitsit pilailukaupasta.

Portkey (Porttiavain)

Porttiavain on taiottu esine, jonka avulla ne velhot, jotka eivät halua tai osaa ilmiintyä, voivat siirtyä hetkessä ennalta määrättyyn paikkaan. Siirtyminen tapahtuu koskettamalla porttiavainta. Porttiavain voi olla mikä tahansa esine, mutta yleensä se on huomiota herättämätön - sellainen jota jästit luulevat roskaksi ja jättävät rauhaan. Porttiavain luodaan Portus -loitsulla.

Puking Pastilles (Ryynirakeet)

Fred ja George Weasleyn kehittämään pinnauspurtavat -valikoimaan kuuluvia karamellejä, jotka saavat oksentamaan. Ryynirakeet ovat kaksipäisiä ja värikoodattuja. Syömällä oranssin puolen oksentaa, kun taas violetin puolen syöminen palauttaa terveyden.

Put-Outer (Pimeytin)

Hopeiselta savukkeensytyttimeltä näyttävä taikaesine, jonka avulla voidaan sammuttaa katuvalot. Esine käännetään auki ja sitä napsautetaan, jolloin katulamppu sammuu poksahtaen. Pimeyttimellä saadaan myös lamput jälleen syttymään, tällöin esineestä kiitää valopalloja takaisin sammutettuihin lamppuihin.

Quaffle (Kaato)

Kaato on huispauksessa käytettävistä palloista suurin. Se on kahdentoista tuuman kokoinen saumaton tulipunainen nahkapallo. Kaadon avulla huispauksessa tehdään maaleja. Jahtaajien tarkoitus on saada kaato vastapuolen maalialueella olevien maalitolppien päissä olevien vanteiden läpi.

Quick-Quotes Quill (Sähäkkä sitaattisulka)

Rita Luodikon omistama myrkynvihreä sulkakynä.

Remembrall (Muistipallo)

Ison marmorikuulan kokoinen lasipallo, joka näyttää olevan täynnä vaaleaa savua. Muistipalloa pidetään tiukasti kädessä, ja jos se muuttuu punaiseksi, on unohtanut jotain.

Resurrection Stone, The (Elpymyskivi)
Revealer (Ilmikumi)

Ilmikumi on pyyhekumilta näyttävä esine, jonka avulla saa näkymättömän tekstin näkyväksi. Hermionen toisen lukuvuoden alussa Viistokujalta ostama ilmikumi oli kirkkaan punainen.

Rowena Ravenclaw's Diadem (Rowena Korpinkynnen diadeemi)

Korpinkynnen tuvan perustajan Rowena Korpinkynnen diadeemi. Diadeemi on tiaraa muistuttava esine. Siihen on syövytetty sanat «Suurin aarre on ymmärrys rajaton». Korpinkynnen diadeemin uskotaan tuovan kantajalleen älyä. Rowenan tytär Helena varasti diadeemin eläessään ja kätki Albaniaan. Tom Valedro (myöhemmin Voldemort) haki sen, teki siitä hirnyrkin ja kätki Tylypahkaan. Diadeemi tuhoutui Crabben taikomassa pirunpalossa.

Salazar Slytherin's Locket (Salazar Luihuisen medaljonki)

Luihuisen tuvan perustajalle Salazar luihuiselle kuulunut medaljonki. Medaljonki on kultainen ja avattava ja siinä on Luihuisen tunnus, koristeellinen käärme-L (alkuperäiskielellä S). Medaljonki kulkeutui suvussa Voldemortin äidille Meropelle, joka rahapulassa myi sen Borgin & Burkesille. Hepzibah Smith osti sen sieltä. Voldemort murhasi hänet ja varasti medaljongin. Hän teki siitä hirnyrkin ja kätki luolaan.Regulus Musta haki sen sieltä ja antoi perheen kotitontulle Oljolle tehtäväksi tuhota. Lopulta Ron tuhosi hirnyrkin.

Screaming Yo-yo (Kirkujojo)

Taialla käsitelty jojo, joka kirkuu. Kirkujojo lisättiin Voron pyynnöstä sisätiloissa kiellettyjen esineiden luetteloon Harryn neljännen lukuvuoden alkaessa.

Secrecy Sensor (Totuustutka)

Totuustutka on pimeän paljastin, joka näyttää koukeroiselta antennilta. Se värähtelee ja hurisee kun se havaitsee salailua tai valheita. Hermionen mukaan totuustutkat havaitsevat myös manaukset, kiroukset ja salaamistaiat. Niillä etsitään pimeyden taikoja ja pimeyden esineitä. Vale-Vauhkomielellä oli totuustutka työhuoneessaan ollessaan Tylypahkassa pimeyden voimilta suojautumisen opettajana. Myös Argus Voro käytti totuustutkaa ahkerasti Harryn kuudentena lukuvuotena, estääkseen pimeyden esineiden pääsyn Tylypahkaan.

Self -correcting Ink (Korjaava muste)

Väline, jonka avulla voi luntata kokeissa. Korjaavaa mustetta ei saa tuoda tutkintosaliin.

Self-shuffling playing cards (Itsestään sekoittuva korttipakka)

Ronilla oli tällainen korttipakka lojumassa huoneensa lattialla Kotikolossa. Korttipakka mitä ilmeisimmin osaa sekoittaa itsensä.

Shield Hat (Kilpihattu)

Fredin & Georgen kehittämä hattu, joka saa lievät ja keskivahvat kiroukset sekä manaukset kimpoamaan hattua pitävästä henkilöstä. Hattu ei kuitenkaan torju anteeksiantamattomia kirouksia. Alun perin hattu suunniteltiin pilailuvälineeksi, mutta nykyään se kuuluu Weasleyn Welhowitsien «vakavampaan» linjaan ja on pakattu muita tuotteita hillitymmin. Taikaministeriö osti viisisataa hattua koko apuhenkilökunnalleen.

Sirius's enchanted mirror (Siriuksen lumottu peili)
Skiving Snackboxes (Pinnauspurtavat)

Weasleyn kaksosten kehittämä valikoima karkkeja, joista tulee kipeäksi. Karkkien tarkoituksena on saada syöjä juuri sen verran kipeäksi, että pääsee pois tunnilta harrastamaan valitsemaansa vapaa-ajan toimintaa. Pinnauspurtaviin kuuluu kuumekola, ryynirakeet, nenäverenvuotonugaa ja pyörrytyspastillit, joista jokainen aiheuttaa erilaisen sairauden. Karamellit on kaksipäisiä ja värikoodattuja siten, että nauttimalla karamellin toisen pään tulee sairaaksi, kun taas syömällä toisen pään paranee.

Sneakoscope (Ilmiskooppi)

Ilmiskooppi on pimeän paljastin. Se syttyy, pyörii ja viheltää läpitunkevasti, jos lähettyvillä on joku epäluotettava. Ilmiskooppi näyttää hyrrältä ja niitä on kaiken kokoisia. Harry sai taskukokoisen ilmiskoopin syntymäpäivälahjaksi Ronilta täyttäessään kolmetoista vuotta.

Sonnets of a Sorcerer (Erään taikurin tarut)

Kaikki kirjat eivät ole harmittomia: Ronin mukaan tämä kirja saa jokaisen lukijansa puhumaan lopun ikäänsä pelkkiä komparunoja.

Sorting Hat (Lajitteluhattu)
Spectrespecs (Aavepokat)

Psykedeeliset pokat, jotka tulivat Saivartelija -lehden mukana. Luna irrotti lehdestä itselleen aavepokat ja näytti ne päässään hulluksi tulleelta kirjavalta pöllöltä.

Spellotape (Ihmeteippi)

Noitien ja velhojen käyttämä teippi.

  • Ron käytti ihmeteippiä korjatakseen rikkoontuneen taikasauvansa.
  • Hermione käytti sitä kontrolloidakseen kirjaa Hirviökirja hirviöistä. ( Huom: J. Kapari käytti sanaa «teippi». )
  • Ginny korjasi sillä Tuhat taikayrttiä ja -sientä kirjaansa. ( Huom: J. Kapari käytti sanaa «taikateippi». )
  • Oljo ihmeteippasi Bellatrix Lestrangen kuvan, jota säilytti pesässään.
Stink Pellets (Lemupelletit)

Pilailutarvike, joka pudotettaessa saa aikaan kuvottavan hajun. Lemupellettejä myydään ainakin Tylyahossa, Sekon pilailupuodissa.

Sword of Gryffindor, The (Rohkelikon miekka)

Godrick Rohkelikolle kuulunut maahisten valmistama miekka, jonka kahvaan on upotettu kananmunan kokoisia rubiineja. Kahvan juuressa on kaiverrus Godrick Rohkelikko. Miekka voi ilmaantua kenelle tahansa sen arvoiselle rohkelikolle.

Telescope, punching (Kaukoputki, mottaava)

Weasleyn kaksosten kehittämä pikkuinen pilailukaukoputki. Kaukoputkea puristettaessa kuuluu kova pamaus ja samalla sen toisesta päästä lennähtää jousen voimalla pikkuinen nyrkki, joka mottaa uhria.

Time-turner (Ajankääntäjä)

Sädehtivä tiimalasi, joka on pujotettu hyvin pitkään ja ohueen kultaketjuun. Tiimalasia kääntämällä voi siirtyä ajassa taaksepäin yhden tunnin / käännetty kierros.

U-No-Poo (Kakka-joka-jääköön-tulematta)

Weasleyn kaksosten myymä tuote joka aiheuttaa «sensaatiomaista ummetusta, joka pitää maan otteessaan».

Vanish Cabinet (Häivytyskaappi)
Wand (Taikasauva)

Puusta valmistettu keppimäinen esine, jota velhot ja noidat käyttävät loitsimiseen. Taikasauvan olennaisia tietoja ovat mm. pituus tuumina, puu, josta sauva on valmistettu ja sauvan ydin. Taikasauvojen valmistajaa kutsutaan sauvasepäksi. Sauvojen taikuus on hyvin monimutkaista.

Wand of Destiny (Kohtalonsauva)
Wartcap powder (Syylänpääpulveri)
Wildfire Whiz-Bangs (Willikulo-wiuhpoksit)

Willikulo-wiuhpoksit ovat Weasleyn kaksosten kehittämiä lumottuja ilotulitteita. Ilotulitteita on useita erilaisia, muun muassa kirjoittelevia tähtisadetikkuja, pinkkejä väkkäröitä ja kipinöistä koostuvia lohikäärmeitä. Jotkin ilotulitteista ovat loitsittu monistumaan kymmenkertaisesti, mikäli niitä yritetään häivyttää.

Wizard Chess (Velhoshakki)

Samanlaista kuin tavallinen shakki, paitsi että velhoshakissa nappulat ovat eläviä.

Wrackspurt siphon (Rikkokirin hengitysputki)