Albania (Albania)

Varastettuaan äitinsä Rowena Korpinkynnen diadeemin Helena Korpinkynsipiiloutui Albaniaan. Helenaan rakastunut paroni (kummittelee nykyisinVerisenä paronina) tuli Rowenan lähettämänä etsimään Helenaa viedäkseenhänet takaisin kotiin. Helena kieltäytyi lähtemästä ja paroni tappoi ensin hänet ja sitten itsensä. Diadeemi jäi Albaniaan piiloon onton puunrungon sisään. Myöhemmin Voldemort haki diadeemin, teki siitä hirnyrkin ja vei takaisin Tylypahkaan. Yritettyään tappaa Harryn ensimmäisen kerran Voldemort piileskeli huhujen mukaan Albanian metsissä.

Aurorien päämaja (Auror Headquarters)

Aurorien päämaja sijaitsee taikaministeriössä tasolla kaksi. Päämaja on sotkuinen ja soppeihin jaettu tila, jonka seinillä on kuvia perheenjäsenistä etsintäkuulutettuihin velhoihin, huispausjoukkueen julisteita sekä Päivän Profeetan artikkeleita.

Aurorivirasto (Auror Office)

Aurorivirasto sijaitsee taikaministeriössä tasolla kaksi. Auroriksi haluavan on osallistuttava tiukkoihin luonne- ja soveltuvuuskokeisiin aurorivirastossa.

Azkaban (Azkaban)

Azkabanin vankila on vahvasti vartioitu, taikaministeriön alainen velhovankila. Vankeja vartioivat ankeuttajat. Vankien altistuminen pitkään ankeuttajan läsnäololle vie heiltä järjen.

Beauxbatonsin taikaoppikoulu (Beauxbatons Academy Of Magic)

Beauxbatons on velhokoulu, joka sijaitsee jossain päin Ranskaa. Koulun rehtori on isokokoinen puolijättiläinen Olympe Maxime, johon Hagrid ihastuu. Koulun oppilaat pukeutuvat siniseen ja harmaaseen silkkiin kouluasuinaan. Beauxbatons on yksi niistä kolmesta koulusta, jotka osallistuvat kolmivelhoturnaukseen, joista viimeisimmissä Fleur Delacour kilpailee koulunsa edustajana.

Borgin & Burkes (Borgin and Burkes)

Suurin Iskunkiertokujalla sijaitseva pimeyden voimien tuotteisiin erikoistunut liike.

Charing Cross Road (Charing Cross Road)

Lontoossa sijaitseva ostoskatu. Harry Potter -kirjoissa Vuotava Noidankattila sijoitetaan tälle kadulle.

Deanin metsä (Forest of Dean, The)

Deanin metsä on Britanniassa sijaitseva metsä. Hermione kävi siellä lapsena vanhempiensa kanssa telttaretkellä. Deanin metsässä Kalkaros siirtää Rohkelikon miekan Harrylle, joka meinaa hukkua miekkaa lammesta hakiessaan. Ron pelastaa Harryn ja tuhoaa miekalla medaljonki hirnyrkin. Ron myös liittyy takaisin Harryn ja Hermionen seuraan.

Dervissi & Paukku (Dervish and Banges)

Velhotarvikeliike Tylyahossa.

Downing Street (Downing Street)
Dumbledoren hauta (Dumbledore's grave)
Durmstrang (Durmstrang)

Durmstrang on yksi Euroopan kolmesta suurimmasta velhokoulusta. Koulun opetuksessa painostetaan rankasti pimeyden voimia. Koulun rehtorina toimi Igor Irkoroff, kunnes kuolonsyöjät murhasivat hänet. Koulun sijaintia ei tiedetä, Hermione kuitenkin päättelee koulun sijaitsevan jossain pohjoisessa ja tosi kylmässä paikassa, koska heidän koulupukuihin kuuluu turkisviitat.

Ennustussali (Hall of Prophecies)

Taikaministerien salaperäisyyksien osastolla sijaitseva tarunhohtoinen sali. Ennustussalin kerrotaan olevan korkea kuin kirkko ja se on täynnä rivissä olevia korkeita hyllyjä, joilla on pieniä ja pölyisiä lasipalloja. Jokaisen pallon alle on kiinnitetty pieni, kellertynyt nimilappu.

Gaddley (Gaddley)

Velhoradio Pottervahti mainitsi Gaddleyn paikkakuntana josta viisihenkinen jästiperhe löydettiin surmattuna.

Godrickin notko (Godric's Hollow)

Kylä, jossa James ja Lily Potterin koti sijaitsi.

Grunnings (Grunnings)

Yhtiö, joka valmistaa poria. Vernon Dursley toimii yhtiössä johtajana.

Henkilö- ja Haamujaosto (Being and Spirit Division)

Henkilö- ja Haamujaosto sijaitsee taikaministeriön tasolla neljä.

Hienoja huispausvarusteita (Quality Quidditch Supplies)

Viistokujalla sijaitseva huispaustarvikkeita myyvä liike. Harryn suosikkiliike, jossa hän näki ensimmäistä kertaa esitteillä olevan Tulisalaman prototyypin.

Hirtetty mies (Hanged Man)

Pikkuhirttivaaran kylässä sijaitseva pubi. Valedrojen murhien tultua julki, pubissa kävi kuhina, koska koko kylä oli tullut keskustelemaan murhista.

Holvi seitsemänsataa ja kolmetoista (Vault seven hundred and thirteen)

Irvetan pankissa sijaitseva huippuhyvin suojattu holvi, jossa säilytettiin viisasten kiveä. Holvissa ei ollut avaimenreikää ja ainoastaan Irvetan maahinen pystyi avaamaan sen. Jos joku muu yrittäisi avata Irvetan holvin, ovi imaisisi yrittäjän sisään ja hän jäisi loukkuun.

Hormiverkkokonttori (Floo Network Authority)

Taikaministeriön kuudennella tasolla sijaitseva konttori.

Hunajaherttua (Honeydukes)

Makeiskauppa Tylyahossa.