Cadogan, Sir (Cadogan, Sir)

Sir Cadogan on yksi Tylypahkan seinällä riippuvista muotokuva maalauksista.

Cadwallader (Cadwallader)

Puuskupuhin huispausjoukkueen pelaaja.

Carmichael, Eddie (Carmichael, Eddie)

Korpinkynsien oppilas (1990-1997), joka väitti että hänen suorittamansa yhdeksän Upeaa V.I.P:tä olivat yksin Baruffion aivoeliksiirin ansiota. Hän myi Tylypahkaan syntyneessä mustassa pörssissä viides - ja seitsemäsluokkalaisille eliksiiriä vaivaisella kahdellatoista kaljuunalla.

Carrow, Alekto (Carrow, Alecto)

Pieni ja paksu kuolonsyöjä, joka muistuttaa ulkonäöltään veljeään Amikusia. Alekto oli yksi kuolonsyöjistä, jotka tunkeutuivat tylypahkaan Dracon korjaaman häivytyskaapin kautta.

Carrow, Amikus (Carrow, Amycus)

Roteva kuolonsyöjä, jolla on oudosti vino ilme. Amikus oli yksi kuolonsyöjistä, jotka tunkeutuivat Tylypahkaan Dracon korjaaman häivytyskaapin kautta. Amikus on Alekton veli.

Cauldwell, Owen (Cauldwell, Owen )

Cauldwell lajiteltiin puuskupuhin tupaan vuonna 1994.

Chambers (Chambers)

Korpinkynsien huispausjoukkueen pelaaja.

Chang, Cho (Chang, Cho)

Harry Potteria vuoden vanhempi Korpinkynsien opiskelija. Cho Chang on lyhyt, kaunis ja hänellä on pitkä musta tukka. Hän on tunnettu ja hän liikkuu aina suuren ystäväjoukon kanssa. Cho on Korpinkynsien etsijä ja on kuusivuotiaasta lähtien kannustanut Tutshillin Tornadot -huispausjoukkuetta. Hänen luutansa huispausotteluissa oli Komeetta 260.

Charing Cross Road (Charing Cross Road)

Lontoossa sijaitseva ostoskatu. Harry Potter -kirjoissa Vuotava Noidankattila sijoitetaan tälle kadulle.

Chorley, Herbert (Chorley, Herbert)

Jästiministeri, joka oli reagoinut huonosti langetettuun komennuskiroukseen oli on muun muassa viihdyttänyt yleisöä matkimalla sorsaa. Joukko Pyhän Mungon taikatautien ja -vammojen sairaalaan parantajia oli yrittänyt tutkia häntä ja Chorley oli yrittänut kuristaa heistä kolme.

Cissy (Cissy)

Lempinimi, jolla Bellatrix Lestrange kutsui siskoaan Narcissaa.

Clearwater, Penelope (Clearwater, Penelope)

Percy Weasleyn tyttöystävä.

Cole, Rouva (Cole, Mrs.)

Rouva Cole oli emäntänä orpokodissa, jossa Tom Valedro kasvoi. Colea kuvataan luisevaksi ja kiusatun näköiseksi naiseksi. Hänellä oli teräväpiirteiset kasvot ja hän näytti pikemmin huolestuneeltä kuin epäystävällisiltä.

Connolly (Connolly)

Connolly pelasi Irlannin huispausmaajoukkueen lyöjänä huispauksen 422. maailmanmestaruuskisojen loppuottelussa Bulgarian joukkuetta vastaan.

Coote, Ritchie (Coote, Ritchie)

Harry Potter valitsi Ritchie Cooten Rohkelikkojen huispausjoukkueen lyöjäksi vuonna 1996. Coote oli ruipelon näköinen, mutta tähtäsi hyvin. Ritchie Cooten lyöjäparina toimi Jimmy Peakes.

Tupa Rohkelikko ? - ?
Huispaus Rohkelikkojen lyöjä 1996 - ?

Corner, Michael (Corner, Michael)

Seurusteli Ginny Weasleyn kanssa 1994-95 lukuvuoden lopulla. Michael mökötti paljon, koska Rohkelikko voitti Korpinkynnen, joten Ginny jätti tämän. Myöhemmin Michael alkoi seurustella Cho Changin kanssa.

Cornwallilaiset ilkiöt (Cornish Pixies)

Katso: Ilkiö ( Pixie )

Crabbe (Crabbe)

Kuolonsyöjä. Vincent Crabben isä. Isokokoinen niinkuin poikansa.

Crabbe, Vincent (Crabbe, Vincent)

Draco Malfoyn kouluaikojen kaveri. Toimi yhdessä Gregory Goylen kanssa Malfoyn ”henkivartijoina” seuraten tätä melkein joka paikkaan.

Creevey, Colin (Creevey, Colin)

Rohkelikkojen oppilas. Jästisyntyinen.

Creevey, Dennis (Creevey, Dennis)

Colin Creeveyn pikkuruinen veli. Jästisyntyinen Dennis lajiteltiin Rohkelikkojen tupaan Harryn neljäntenä kuoluvuotena. Dennis Creevey kuului Albuksen Kaartiin.

Cresswell, Dirk (Cresswell, Dirk)