Abbott, Hannah (Abbott, Hannah)

Hannah Abbott on punanaamainen, lettipäinen puuskupuh -tyttö, joka aloitti Tylypahkassa samana vuonna kuin Harry Potter. Hän on Ernie Macmillanin hyvä ystävä, ja vaihtelee tämän kanssa suklaasammakkokortteja. Hannah valittiin Ernie Macmillanin kanssa puuskupuhien valvojaoppilaaksi. Lisäksi Hannah oli mukana Albuksen Kaartissa.

Abercrombie, Euan (Abercrombie, Euan)

Säikähtäneen näköinen hörökorvainen poika, joka kuului Rohkelikkojen tupaan.

Ackerley, Stewart (Ackerley, Stewart)

Stewart Ackerley lajiteltiin Korpinkynsien tupaan Harryn neljäntenä kouluvuotena.

Agnes (Agnes )

Agnes oli potilaana Pyhän Mungon taikatautien ja -vammojen sairaalassa samalla osastolla kuin Gilderoy Lockhart, Broderick Ennus ja Longbottomit. Hänen päänsä oli kokonaan karvan peitossa ja normaalin puhumisen sijasta hän haukkui. Agnesin sukunimeä ei ole ilmoitettu kirjoissa.

Agrippa, Heinrich Cornelius (Agrippa, Heinrich Cornelius)

Ei fiktiivinen, 1486-1535 elänyt kuuluisa maagikko ja alkemisti. Harry Potter -kirjoissa hänet mainitaan suklaasammakko -keräilykorteissa.

Katso myös Wikipedia: Heinrich Cornelius Agrippa

Alderton, Arkie (Alderton, Arkie)

Kuuluisa luudanvarsien suunnittelija.

Algie (Algie)

Algie on Nevillen Isosetä. Algie yritti usein yllättää Nevillen ja pakottaa hänet taikomaan, koska tätä luultiin pitkään jästiksi. Nevillen päästyä Tylypahkaan opiskelemaan Algie oli niin ylpeä, että antoi hänelle lahjaksi rupikonnan.

Archie (Archie)

Huispauksen 422. maailmanmestaruuskisoja seuraamassa ollut ikivanha velho, joka oli pukeutunut kukikkaaseen yöpaitaan, jonka hän oli ostanut jästikaupasta. Archie ei suostunut pukeutumaan hänelle tarjottuihin liituraitaisiin housuihin, koska hän piti terveellisestä tuulenvireestä nivusissaan.

Arkus (Arcus)
Avery (1) (Avery (1))

Yksi varhaisimmista kuolonsyöjistä (n.1955). Hän opiskeli Tylypahkassa samaan aikaan kuin Tom Valedro.

Avery (2) (Avery (2))

Kuolonsyöjä, joka opiskeli Tylypahkassa samaan aikaan kuin Severus Kalkaros. Voldemortin kukistuttua Avery kiemurteli kiipelistä väittämällä, että toimi komennuskirouksen alaisena, eikä häntä lähetetty Azkabaniin.