• Hakutulos ryhmästä : weasleynwelhowitsit

Hirsipuu, uudelleen käytettävä (Hangman, Reusable)

Tuote, joka löytyy Weasleyn kaksosten pilapuodista.

Kakka-joka-jääköön-tulematta (U-No-Poo)

Weasleyn kaksosten myymä tuote joka aiheuttaa «sensaatiomaista ummetusta, joka pitää maan otteessaan».

Kanariaviinerit (Canary Creams)

Fredin & Georgen kehittämä pilailupurtava, joka saa syöjänsä kasvamaan höyhentä milloin mistäkin.

Kannettava räme (Portable Swamp)

Weasleyn kaksosten kehittämä tuote, jonka avulla voi luoda rämeen haluttuun paikkaan. Kannettavan rämeen voi hankkia Weasleyn Welhovitsit pilailukaupasta.

Kaukokorvat (Extendable Ears)

Harmaan kellertävältä narulta näyttävä, laihan pitkän madon tavoin kiemurteleva apuväline, jonka avulla pystyy harjoittamaan salakuuntelua. Kaukokorvilta voi suojautua vankkuutusloitsulla.

Kaukoputki, mottaava (Telescope, punching)

Weasleyn kaksosten kehittämä pikkuinen pilailukaukoputki. Kaukoputkea puristettaessa kuuluu kova pamaus ja samalla sen toisesta päästä lennähtää jousen voimalla pikkuinen nyrkki, joka mottaa uhria.

Kilokielimelli (Ton-Tongue Toffee)

Fredin ja Georgen keksimä pilailumakeinen, joka saa kielen turpoamaan jalanmittaiseksi.

Kilpihattu (Shield Hat)

Fredin & Georgen kehittämä hattu, joka saa lievät ja keskivahvat kiroukset sekä manaukset kimpoamaan hattua pitävästä henkilöstä. Hattu ei kuitenkaan torju anteeksiantamattomia kirouksia. Alun perin hattu suunniteltiin pilailuvälineeksi, mutta nykyään se kuuluu Weasleyn Welhowitsien «vakavampaan» linjaan ja on pakattu muita tuotteita hillitymmin. Taikaministeriö osti viisisataa hattua koko apuhenkilökunnalleen.

Kuumekola (Fever Fudge)

Fred ja George Weasleyn kehittämään pinnauspurtavat -valikoimaan kuuluvia karamellejä, jotka saavat kuumeen nousemaan. Kuumekolat ovat kaksipäisiä ja värikoodattuja siten, että nauttimalla karamellin toisen pään tulee sairaaksi, kun taas syömällä toisen pään paranee.

Kuumekolan kehitys oli ongelmallista, sillä kuume kyllä nousi mutta sivuvaikutuksena tuli mahtavia mätäpaiseita. Lee Jordanin antaman vinkin mukaan veljekset lisäsivät kuumekolaan muutaman pisaran myrsyliuutetta, joka auttoi pääsemään paiseista eroon.

Kääpiöpallura (Pygmy Puff)

Kääpiöpallura on pienempi versio puhpallurasta. Kääpiöpallura on pyöreä, ja se on kokonaan pehmeän karvan peitossa. Kääpiöpallura päästää korkeaa vikisevää ääntä. Se on suosittu lemmikki, ja sitä tavataan väritykseltään vaaleanpunaisena sekä violettina.

Luksusloimu (Deflagration Deluxe)

Weasleyn kaksosten kehittämä ilotulite. Luksusloimu maksaa 20 kaljuunaa.

Mustelmanpoistaja (Bruise Remover)

Weasleyn kaksosten kehittämä mustelmanpoistaja on sakeaa, keltaista tahnaa, jota sivelemällä saa mustelman katoamaan tunnin sisällä. Fred ja George joutuivat kehittämään kunnollisen mustelmanpoistajan, koska he joutuivat kokeilemaan monia kehittämiään tuotteita itse. Mustelmanpoistajaa oli myynnissä Weasleyn Welhowitseissa.

Nenäverenvuotonugaa (Nosebleed Nougat)

Fred ja George Weasleyn kehittämään pinnauspurtavat -valikoimaan kuuluvia karamellejä, jotka saavat veren valumaan nenästä. Pinnauspurtavat -valikoiman tuotteet ovat kaksipäisiä ja värikoodattuja siten, että nauttimalla karamellin toisen pään tulee sairaaksi, kun taas syömällä toisen pään paranee. Nenäverenvuotonugaata oli myynnissä Weasleyn welhowitseissä, ja se oli pinnauspurtavien suosituin tuote.

Peruspaukkusarja (Basic Blaze Box)

Weasleyn kaksosten kehittämä loihdittu ilotulitesarja peruskäyttöön. Peruspaukkusarja maksaa 5 kaljuunaa.

Pinnauspurtavat (Skiving Snackboxes)

Weasleyn kaksosten kehittämä valikoima karkkeja, joista tulee kipeäksi. Karkkien tarkoituksena on saada syöjä juuri sen verran kipeäksi, että pääsee pois tunnilta harrastamaan valitsemaansa vapaa-ajan toimintaa. Pinnauspurtaviin kuuluu kuumekola, ryynirakeet, nenäverenvuotonugaa ja pyörrytyspastillit, joista jokainen aiheuttaa erilaisen sairauden. Karamellit on kaksipäisiä ja värikoodattuja siten, että nauttimalla karamellin toisen pään tulee sairaaksi, kun taas syömällä toisen pään paranee.

Pyörrytyspastilli (Fainting Fancy)

Fred ja George Weasleyn kehittämään pinnauspurtavat -valikoimaan kuuluvia karamellejä, jotka pyörryttävät. Pinnauspurtavat -valikoiman tuotteet ovat kaksipäisiä ja värikoodattuja siten, että nauttimalla karamellin toisen pään tulee sairaaksi, kun taas syömällä toisen pään paranee.

Päiväuniloitsu (Daydream Charm)

Patentoitu päiväuniloitsu on Weasleyn Welhowitsien tuote, jota kaksoset myivät liikkeessään viistokujalla. Loitsu saa aikaan todentuntuisen päiväunen ja sen kesto on puoli tuntia. Loitsun sivuvaikutuksiin kuuluu poissaoleva ilme ja vähäinen kuolaaminen. Loitsua ei myydä alle kuusitoistavuotiaille.

  • Päiväuniloitsun mainoksessa oli komea nuorukainen ja haltioitunut tyttö merirosvolaivan kannella.
  • Hermionen mukaan loitsu oli harvinaislaatuista taikuutta ja sai siitä hyvästä yhden ilmaiseksi.
Päättömyyspäähine (Headless hat)

Fred ja George Weasleyn kehittelemä suippohattu, joka on koristeltu pörheällä pinkillä höyhenellä. Kun hatun laittaa päähän, sekä hattu että pää katoavat. Hermione epäilee hatussa olevan jonkinlainen näkymättömyystaika, mutta on ovelaa että taika ulottuu hatun ulkopuolelle. Weasleyn kaksoset myyvät tuotetta kahdella kaljuunalla kappale.

Ryynirakeet (Puking Pastilles)

Fred ja George Weasleyn kehittämään pinnauspurtavat -valikoimaan kuuluvia karamellejä, jotka saavat oksentamaan. Ryynirakeet ovat kaksipäisiä ja värikoodattuja. Syömällä oranssin puolen oksentaa, kun taas violetin puolen syöminen palauttaa terveyden.

Syöttisytytin (Decoy Detonator)

Musta, pillimäinen esine. Kun syöttisytyttimen pudottaa maahan, se pinkoo matkoihinsa pitäen samalla meteliä. Syöttisytytin on Weasleyn kaksosten kehittämä pilailuväline ja sitä myydään Weasleyn Welhowitsit -liikkeessä Viistokujalla. Syöttisytytin on erittäin hyvä harhautusväline.

Valetaikasauva (Fake wand)

Eräs Fredin & Georgen keksimistä pilailutarvikkeista. Valetaikasauvat näyttävät samalta kuin oikeat taikasauvat, paitsi että niitä käytettäessä tapahtuu kummia asioita. Valetaikasauvat voivat niihin koskettaessa muuttua esimerkiksi jättiläiskokoisiksi kumihiiriksi tai kumikanoiksi. Molly Weasley ei ollut erityisemmin ilahtunut siitä, että Fred & George jättivät valetaikasauvoja lojumaan ympäri kotikoloa.

Willikulo-wiuhpoksit (Wildfire Whiz-Bangs)

Willikulo-wiuhpoksit ovat Weasleyn kaksosten kehittämiä lumottuja ilotulitteita. Ilotulitteita on useita erilaisia, muun muassa kirjoittelevia tähtisadetikkuja, pinkkejä väkkäröitä ja kipinöistä koostuvia lohikäärmeitä. Jotkin ilotulitteista ovat loitsittu monistumaan kymmenkertaisesti, mikäli niitä yritetään häivyttää.