• Hakutulos ryhmästä : tylyaho

Dervissi & Paukku (Dervish and Banges)

Velhotarvikeliike Tylyahossa.

Hunajaherttua (Honeydukes)

Makeiskauppa Tylyahossa.

Kirjurinruodin kynäpuoti (Scrivenshaft's Quill Shop)

Kirjurinruodin Kynäpuoti on Tylyahossa sijaitseva liike, josta voi ostaa erilaisia kyniä.Valikoimissa on muun muuassa fasaaninsulkakyniä ja pitkiä mustan ja kullan kirjavia sulkakyniä.

Kolme luudanvartta (Three Broomsticks)

Pubi Tylyahossa.

Matami Puddifootin kahvila (Madam Puddifoot's)

Pieni, ahdas ja höyryinen kahvila Tylyahossa. Somistettu röyhelöin ja rusetein. Tylypahkan oppilaiden suosima romanttinen tapaamispaikka.

Rääkyvä röttelö (Shrieking Shack)

Rakennus Tylyahossa, jossa väitetään kummittelevan enemmän kuin missään muualla. Se sijaitsee vähän matkan päässä kylän yläpuolella. Ulkonäöltään rakennus on karmaiseva umpeen laudoitettuine ikkunoineen. Tosiasiassa rakennuksessa ei kummittele vaan kyläläisten kuulemat kirkaisut ja ulinat olivat Remus Lupinin ihmissusi -hahmon aiheuttamia.

Sekon Pilapuoti (Zonko's Joke Shop)

Pilailupuoti Tylyahossa.

Sianpää (Hogs Head Inn)

Sianpää on Tylyahossa sijaitseva pieni ja nuhruinen majatalo. Sen oven yläpuolella riippuu kolhuinen puukyltti, jonka kuvassa villisian irti leikattu pää valuu verta valkealle kankaalle. Majatalo sijaitsee pääkadulta kääntyvällä sivukadulla. Sianpään baari on harmaa, likainen ja vuohilta haiseva sali. Lattia on kiveä, jonka päälle on vuosien varrella kerääntynyt likaa ja saastaa. Ikkunat ovat paksun töhnän peitossa, eikä päivänvalo pääse juuri lainkaan sisään. Paikka onkin valaistu pöydillä olevilla kynttilännysillä.

Velhovaatehtimo Hepene (Gladrags Wizardwear )

Kansainvälinen velhojen vaatetusliike. Tylyahon liikkeen lisäksi vaatehtimolla on myymälöitä myös Lontoossa ja Pariisissa.