• Hakutulos ryhmästä : valvojaoppilaat

Abbott, Hannah (Abbott, Hannah)

Hannah Abbott on punanaamainen, lettipäinen puuskupuh -tyttö, joka aloitti Tylypahkassa samana vuonna kuin Harry Potter. Hän on Ernie Macmillanin hyvä ystävä, ja vaihtelee tämän kanssa suklaasammakkokortteja. Hannah valittiin Ernie Macmillanin kanssa puuskupuhien valvojaoppilaaksi. Lisäksi Hannah oli mukana Albuksen Kaartissa.

Diggory, Cedric (Diggory, Cedric)

Puuskupuhin huispausjoukkueen kapteeni ja etsijä. Cedric Diggory oli poikkeuksellisen komea pojaksi suorine nenineen, tummine hiuksineen ja harmaine silmineen. Cedriciä on myös kuvattu vahvaksi ja hiljaiseksi, sekä luonteeltaan rehdiksi ja vaatimattomaksi.

Cedric oli Taikaolentojen sääntö- ja valvontaosastolla työskentelevän Amos Diggoryn poika.

Cedric valittiin Tylypahkan edustajaksi kolmivelhoturnajaisiin. Cedric sai surmansa kolmivelhoturnajaisten viimeisen kokeen lopussa Peter Piskuilanin murhattua hänet Voldemortin käskystä.

Syntynyt: 1977, kuoli 24. kesäkuuta 1995
Tupa: Puuskupuh (1989 - 1995)
Hiukset: Tummat
Silmät: Harmaat
Huispaus: Puuskupuhin joukkueen Kapteeni ja etsijä (1993 - 1995)
Taikasauva: Saarnia, Kaksitoista ja neljäsosa tuumaa, jouhi erittäin upean urospuolisen yksisarvisen hännästä

Goldstein, Anthony (Goldstein, Anthony)

Anthony Goldstein aloitti opiskelunsa Tylypahkassa Korpinkynsien tuvassa vuonna 1991 ja oli samalla vuosikurssilla Harry Potterin kanssa. Vuonna 1995 Anthony valittiin Padma Patilin kanssa Korpinkynsien valvojaoppilaaksi. Saman vuoden lokakuussa Anthony liittyi Albuksen kaartiin ystäviensä Michael Cornerin ja Terry Bootin kanssa.

Granger, Hermione Jean (Granger, Hermione Jean)

Harryn ja Ronin luokkatoveri ja ystävä Rohkelikkojen tuvasta.

Lupin, Remus John (Lupin, Remus John )

Remus Lupin oli Harryn isän kaveri ja kuuluu Feeniksin kiltaan. Remuksen ollessa nuori Fenrir Harmaaselkä niminen ihmissusi puri häntä ja sen takia Remuskin on nykyisin ihmissusi. Lupin meni seitsemännessä kirjassa naimisiin Nymfadora Tonksin kanssa ja heille syntyi poika Ted. Lupin kuoli Tylypahkan taistelussa Voldemortia vastaan Tedin ollessa pieni.

Macmillan, Ernie (Macmillan, Ernie)
Malfoy, Draco (Malfoy, Draco)
Parkinson, Pansy (Parkinson, Pansy)

Pansy Parkinson on Harryn kanssa samalla vuosikurssilla oleva ilkeä luihuistyttö. Häntä kuvataan kovakasvoiseksi ja hänellä on iso mopsimainen naama. Pansy liikkuu yleensäluihuistyttöjenginsä kanssa, jonka harrastuksena on lähinnä kikatella ja irvaillamuille Tylypahkan oppilaille. Pansy valittiin Draco Malfoyn ohella luihuisten valvojaoppilaaksi syyskuussa 1995. Hänet valittiin samana lukuvuotena myös Dolores Pimennon inkvisitiopartioon.

Patil, Padma (Patil, Padma)
Valedro, Tom Lomen (Riddle, Tom Marvolo)
Weasley, Percy Ignatius (Weasley, Percy Ignatius)

Ronin vanhempi veli.

Weasley, Ronald Bilius (Weasley, Ronald Bilius )

Ron Weasley on Harry Potterin luokkatoveri ja paras ystävä.

Weasley, William 'Bill' Arthur (Weasley, William 'Bill' Arthur)

Ronin vanhempi veli. Työskentelee Irveta pankissa Afrikassa.