Toffee, Cornelius Oswald (Fudge, Cornelius Oswald)Tapahtumia

Harry Potter ja liekehtivä pikari
Cornelius Toffee ei suostu uskomaan Voldemortin palanneen, vaikka Dumbledore niin vakuuttaa. Myöskään Severuksen näyttämä, hänen käsivarressaan oleva voimistunut pimeän piirto ei vakuuta Toffeeta. (Luku 36: Tiet erkanevat )
Harry Potter ja Feeniksin kilta
Cornelius Toffee saapui Dawlishin ja Williamsonin kanssa taikaministeriön atriumiin salaperäisyyksien osaston taistelun jälkeen. (Luku 36: Ainut jota hän on pelännyt )
Williams ja Cornelius Toffee näkivät Voldemortin sieppaavan Bellatrix Lestrangen ja kaikkoontuvan taikaministeriön atriumista. (Luku 36: Ainut jota hän on pelännyt )
Harry Potter ja puoliverinen prinssi
Cornelius Toffee kertoo jästiministerille Taikalainvartijaosaston päällikön, Susan Amelia Bonesin saaneen surmansa. Hän uskoo Voldemortin henkilökohtaisesti murhanneen Susan Amelia Bonesin. Todisteet viittasivat hänen taistelleen lujasti vastaan. Hänet tapettiin huoneessa, joka oli lukittu sisältäpäin. (Luku 1: Se toinen ministeri )
Jästiministeri kertoo Cornelius Toffeelle kuulleensa Emmeline Vancen murhasta. Vancen ruumis oli löydetty aivan hänen työhuoneen takapihalta. (Luku 1: Se toinen ministeri )
(Luettu 15292 kertaa)