• Hakutulos ryhmästä : tylypahka:henkilokunta

Binns, Professori (Binns, Professor)

Kummitus, joka opettaa Tylypahkassa taikuuden historiaa.

Burbage, Amore (Burbage, Charity)

Professori Amore Burbage ( - 1997 ) oli noita, joka toimi Tylypahkan noitien ja velhojen koulussa jästitiedon opettajana vuoteen 1997 saakka. Amore opetti Tylypahkassa, miten jästit eivät ole kovinkaan erilaisia kuin noidat ja velhot.

Burbage puolusti myös jästisyntyisiä Päivän Profeettaan kirjoittamassaan puolustuspuheessa, ja oli sitä mieltä että puhdasveristen hupeneminen on mitä suotavinta. Voldemort vangitsi Burbagen, ja vain viikko puolustuspuheen julkaisemisen jälkeen murhasi hänet Avada Kedavra -kirouksella.

Derwent, Dilys (Derwent, Dilys)

Dilys Derwent oli noita, joka toimi Pyhän Mungon taikatautien ja -vammojen sairaalan parantajana vuosina 1722-1741. Hän toimi myöhemmin Tylypahkan rehtorina (1741-1768). Dumbledoren mukaan Dilys Derwent ja Everard olivat Tylypahkan maineikkaimpia rehtoreita ja niin kuuluisia, että heidän muotokuvansa riippuivat rehtorin kanslian lisäksi muissakin tärkeissä velholaitoksissa. Rehtorin toimiston seinällä olevassa muotokuvassa Dilys on iäkkään näköinen ja hänellä on pitkät hopeiset hiukset.

Dippet, Armando (Dippet, Armando)

Professori Dippet toimi Tylypahkan noitien ja velhojen koulun rehtorina ennen Albus Dumbledorea. Dippetiä kuvataan kurttuiseksi ja hauraan näköiseksi velhoksi, joka oli muutamaa valkoista hiussuortuvaa lukuun ottamatta kalju. Hänen muotokuvansa roikkuu rehtorin kanslian seinällä muiden entisten rehtorien muotokuvien joukossa. Albus Dumbledore oli yksi niitä harvoja, joille Dippet uskoutui.

Dumbledore, Albus (Dumbledore, Albus)

Tylypahkan omalaatuinen rehtori.

Everard (Everard)

Velho, joka oli Dilys Derwentin ohella yksi Tylypahkan noitien ja velhojen koulun mainekkaimpia rehtoreita. He olivat niin kuuluisia, että heidän muotokuvansa riippuivat rehtorin kanslian lisäksi muissakin tärkeissä velholaitoksissa. Rehtorin toimiston seinällä olevassa muotokuvassa Everard on kelmeäkasvoinen ja hänellä on lyhyt musta otsatukka.

Firenze (Firenze)

Kentauri, jolla on valkoiset hiukset sekä ruumis kuin palomino-hevosella. Sen silmiä kuvaillaan hämmästyttävän sinisiksi. Firenze erotettiin laumasta sen jälkeen, kun se suostui opettamaan ennustamista Tylypahkassa.

Hagrid, Rubeus (Hagrid, Rubeus)

Rubeus Hagrid on Tylypahkan tilusten ja avainten vahti sekä ja taikaeläinten hoidon opettaja. Hän on puoliksi jättiläinen.

Kalkaros, Severus (Snape, Severus)

Esiintyy myös nimellä Puoliverinen Prinssi. Tylypahkan juomamestari, Pimeyden voimilta suojautumisen professori ja yksi Tylypahkan rehtoreista. Hän oli kuolonsyöjä, mutta kuului myös Feeniksin Kiltaan.

Kuhnusarvio, Horatius (Slughorn, Horace)

Horatius Kuhnusarvio toimi Tylypahkassa liemien opettaja Harryn kuudentena lukuvuotena.

Lipetit, Filius (Flitwick, Filius)

Professori Filius Lipetit on iäkäs, pikkuruinen ja hintelä velho, joka opettaa Tylypahkan noitien ja velhojen koulussa loitsuja. Lipetit on niin pienikokoinen, että joutuu opettamaan kirjapinon päällä. Vaikka Lipetit on pieni ja hintelä kooltaan, hän on mahtava velho, joka huhujen mukaan on ollut nuorena kaksintaistelumestari. Lipetitillä on valkoinen hiuspehko ja kitisevä ääni. Hän toimi Korpinkynsien tuvan tuvanjohtajajana.

Lockhart, Gilderoy (Lockhart, Gilderoy)

Gilderoy Lockhart toimi pimeän voimilta suojautumisen opettajana Harryn toisena kouluvuotena.

Lupin, Remus John (Lupin, Remus John )

Remus Lupin oli Harryn isän kaveri ja kuuluu Feeniksin kiltaan. Remuksen ollessa nuori Fenrir Harmaaselkä niminen ihmissusi puri häntä ja sen takia Remuskin on nykyisin ihmissusi. Lupin meni seitsemännessä kirjassa naimisiin Nymfadora Tonksin kanssa ja heille syntyi poika Ted. Lupin kuoli Tylypahkan taistelussa Voldemortia vastaan Tedin ollessa pieni.

Matami Huiski (Hooch, Madam)

Matami Huiski on lyhyttukkainen ja harmaahiuksinen noita. Hänellä on keltaiset silmät kuin haukalla. Matami Huiski toimii Tylypahkan noitien ja velhojen koulussa lennon opettajana. Hän toimii myös erotuomarina koulussa järjestettävissä huispausotteluissa.

Matoisa-Lankku, Wilhelmina (Grubbly-Plank, Wilhelmina)

Professori Wilhelmina Matoisa-Lankku on iäkäs noita, joka toimi taikaolentojen hoidon opettajan sijaisena Hagridin ollessa estyneenä.

Hänen opintosuunnitelmaansa kuului käydä läpi V.I.P -kokeissa useimmiten kysyttäviä otuksia, muun muassa porlokkeja, gäätiä, takkoja, kyhmejä ja haiskuja. Pitämillään tunneillaan hän ehti opettaa ainakin yksisarvisia ja pokkuroijia.

Monien oppilaiden, kuten Parvati Patilin mielestä Matoisan-Lankun tunnit olivat mielenkiintoisempia kuin Hagridin pitämät tunnit. Myös Hermione piti oppitunteja hyvinä.

Matoisa-Lankulla on lyhyeksi kynityt harmaat hiukset ja vahva leuka. Hän polttaa piippua ja käyttää monokkelia.

McGarmiwa, Minerva (McGonagall, Minerva)
Musta, Phineas Nigellus (Black, Phineas Nigellus)
Ogg (Ogg)

Ogg toimi Tylypahkan riistanvartijana ennen Rubeus Hagridia.

Orave, Professori (Quirrell, Professor)

Professori Orave toimi pimeyden voimilta suojautumisen opettaja Harryn ensimmäisenä lukuvuotena.

Patapalo, Silvanus (Kettleburn, Silvanus)

Taikaeläinten hoidon opettaja, joka jäi eläkkeelle voidakseen viettää enemmän aikaa jäljelle jääneiden raajojensa kanssa. Rubeus Hagrid nimettiin hänen tilalleen lukuvuoden alussa, syyskuussa 1993.

Pimento, Dolores Jane (Umbridge, Professor Dolores Jane)

Pimento on taikaministerin ylempi alivaltiosihteeri. Hän on ruma, pieni ja paksu noita, jota kaikki Tylypahkassa inhoavat lukuunottamatta luihuisia. Tylypahkassa Pimento toimi seuraavissa tehtävissä: Pimeyden voimilta suojautumisen opettaja Tylypahkassa Cornelius Toffeen määräyksestä ( Harryn viidentenä vuonna ), Tylypahkan yli-inkvisiittorina sekä Tylypahkan rehtorina.

Pomfrey Poppy, Matami (Pomfrey Poppy, Madame)

Matami Poppy Pomfrey työskenteli Tylypahkan noitien ja velhojen koulun sairaalasiiven ylihoitajana Harry Potterin opiskeluaikana.

Prilli, Irma (Pince, Irma)

Tylypahkan kirjastonhoitaja.

Punurmio, Sibylla (Trelawney, Sybill)

Sibylla Punurmio opetti Tylypahkassa ennustusta.

Sinistra, Aurora? (Sinistra, Aurora?)

Professori Sinistra on velho, joka opetti Tylypahkan noitien ja velhojen koulussa tähtitiedettä Harry Potterin kouluaikana. Sinistran etunimi on mahdollisesti Aurora, vaikkakin sitä ei ole virallisesti vahvistettu.

Vauhkomieli, Alastor (Moody, Alastor )
Vektori, Septima (Vector, Septima)

Professori Vektori opettaa numerologiaa Tylypahkassa.

Verso, Pomona (Sprout, Pomona)

Professori Verso on yrttitiedon opettaja Tylypahkan noitien ja velhojen koulussa. Hän on pieni, paksu ja harmaahiuksinen noita, jolla on paikattu hattu liehuvien hiusten päällä. Hänen vaatteensa ovat multaiset ja kynnenaluset likaiset. Verso on puuskupuhin tuvanjohtaja.

Voro, Argus (Filch, Argus)

Argus Voro toimii vahtimestarina Tylypahkan noitien ja velhojen koulussa. Hän on surkki, eli ei omaa taikataitoja, josta johtuu hänen pienoinen kateutensa muita taikuutta osaavia kohtaan. Vahtimestarin harrastuksiin kuuluu oppilaiden kyttääminen käytävillä kissansa Norriska apunaan. Harvat, harmaat hiukset omistava vahtimestari ei pidä Tylypahkan oppilaista eivätkä nämä liioin hänestä.