Kalkaros, Severus (Snape, Severus)

Esiintyy myös nimellä Puoliverinen Prinssi. Tylypahkan juomamestari, Pimeyden voimilta suojautumisen professori ja yksi Tylypahkan rehtoreista. Hän oli kuolonsyöjä, mutta kuului myös Feeniksin Kiltaan.Tapahtumia

Harry Potter ja puoliverinen prinssi
Severus Kalkaros puolustautuu Bellatrixille, kuinka hän oli huomannut pimeän piirron vahvistuneen hänen käsivarressaan kuukausia, joten hän tiesi Voldemortin olevan palaamaisillaan, ja hänellä oli aikaa pohtia mitä tekisi. (Luku 2: Kehrääjänkuja )
Severus kertoo Bellatrix Lestrangelle, kuinka Voldemort oli tyytyväinen hänen Feeniksin Killasta toimittamiin tietoihin. Severuksen mukaan tiedot johtivat Emmeline Vancen kiinnisaamiseen ja surmaan, sekä auttoivat toimittamaan Sirius Mustan päiviltä. (Luku 2: Kehrääjänkuja )
Severus Kalkaros suostuu Narcissa Malfoyn pyyntöön tehdä rikkumaton vala. Bellatrix Lestrange toimii valan sitojana. Severus lupaa vahtia Narcissan poikaa Dracoa, kun hän yrittää täyttää pimeän lordin pyyntöä. Lisäksi Severus lupaa Dracon epäonnistuessa täyttää hänelle annetun tehtävän. (Luku 2: Kehrääjänkuja )
(Luettu 30148 kertaa)