• Hakutulos ryhmästä : etuvartio

Diggle, Dedalus (Diggle, Dedalus)

Velho, jolla on violetti silinterihattu. Dedalus Diggle kuului alkuperäiseen Feeniksin kiltaan ja oli mukana etuvartiossa saattamassa Harry Potteria turvallisesti Likusteritieltä Feeniksin killan päämajaan Kalmanhanaukio kahteentoista.

Doze, Elfias (Doge, Elphias)

Hinkuvaääninen velho, joka kuului Feeniksin kiltaan ja oli mukana etuvartiossa saattamassa Harrya kalmanhanaukio kahtentoista.

Jones, Hestia (Jones, Hestia)

Punaposkinen, mustatukkainen noita. Hän kuului Feeniksin kiltaan ja oli mukana etuvartiossa saattamassa Harrya Kalmanhanaukio kahteentoista.

Kahlesalpa, Kingsley (Shacklebolt, Kingsley)

Pitkä, tumma ja kalju aurori, josta tuli Taikaministeri vuonna 1998.

Lupin, Remus John (Lupin, Remus John )

Remus Lupin oli Harryn isän kaveri ja kuuluu Feeniksin kiltaan. Remuksen ollessa nuori Fenrir Harmaaselkä niminen ihmissusi puri häntä ja sen takia Remuskin on nykyisin ihmissusi. Lupin meni seitsemännessä kirjassa naimisiin Nymfadora Tonksin kanssa ja heille syntyi poika Ted. Lupin kuoli Tylypahkan taistelussa Voldemortia vastaan Tedin ollessa pieni.

Podmore, Sturgis (Podmore, Sturgis)

Kulmikasleukainen velho jolla on oljenvaaleat hiukset. Podmore kuului alkuperäiseen Feeniksin kiltaan ja oli mukana etuvartiossa saattamassa Harrya Likusteritieltä Kalmanhanaukio kahteentoista.

Tonks, Nymfadora (Tonks, Nymphadora)

Nymfadora Tonks oli Remus Lupinin vaimo mutta he molemmat kuolivat Tylypahkan taistelussa Voldemortia vastaan. Heillä oli yhteinen poika, Ted Lupin. Nymfadora joka tunnettiin myös nimellä Tonks oli erittäin läheinen edes menneen Alastor Vauhkomielen kanssa, Alastor oli melkein toinen isä hänelle.

Vance, Emmeline (Vance, Emmeline)

Emmeline Vancea on kuvattu arvokkaan oloiseksi noidaksi, joka pukeutui smaragdinvihreään hartiahuiviin. Hän kuului Feeniksin kiltaan ja oli myös yksi sen alkuperäisistä jäsenistä. Hän oli mukana etuvartiossa saattamassa Harrya turvallisesti Likusteritieltä Feeniksin killan päämajaan, Kalmanhanaukio kahteentoista. Kuolonsyöjät surmasivat Emmeline Vancen ja hänen ruumiinsa löydettiin aivan jästien pääministerin virkahuoneen lähistöltä.

Vauhkomieli, Alastor (Moody, Alastor )