• Hakutulos ryhmästä : albuksenkaarti

Abbott, Hannah (Abbott, Hannah)

Hannah Abbott on punanaamainen, lettipäinen puuskupuh -tyttö, joka aloitti Tylypahkassa samana vuonna kuin Harry Potter. Hän on Ernie Macmillanin hyvä ystävä, ja vaihtelee tämän kanssa suklaasammakkokortteja. Hannah valittiin Ernie Macmillanin kanssa puuskupuhien valvojaoppilaaksi. Lisäksi Hannah oli mukana Albuksen Kaartissa.

Bell, Katie (Bell, Katie)

Katie Bell opiskeli Tylypahkassa Rohkelikkojen tuvassa vuosina 1990-1997. Hän oli myös Rohkelikkojen huispausjoukkueen jahtaaja.

Bones, Susan (Bones, Susan)

Harryn kanssa samalla vuosiluokalla oleva Puuskupuh -tyttö, joka pitää hiuksiaan pitkällä poninhännällä. Hänet on todennäköisesti nimetty tätinsä, Amelia Susan Bonesin mukaan. Hän liittyi Albuksen Kaartiin, koska halusi oppia tekemään suojeliuksen. Kuolonsyöjät murhasivat Susan Bonesin sedän Edgar Bonesin. Cornelius Toffee arveli Voldemortin surmanneen hänen tätinsä, Amelia Susan Bonesin.

Boot, Terry (Boot, Terry)

Korpinkynsien oppilas, joka oli mukana Albuksen Kaartissa.

Brown, Lavender (Brown, Lavender)

Harry Potterin kanssa samalla vuosikurssilla opiskeleva rohkelikko -tyttö.

Chang, Cho (Chang, Cho)

Harry Potteria vuoden vanhempi Korpinkynsien opiskelija. Cho Chang on lyhyt, kaunis ja hänellä on pitkä musta tukka. Hän on tunnettu ja hän liikkuu aina suuren ystäväjoukon kanssa. Cho on Korpinkynsien etsijä ja on kuusivuotiaasta lähtien kannustanut Tutshillin Tornadot -huispausjoukkuetta. Hänen luutansa huispausotteluissa oli Komeetta 260.

Corner, Michael (Corner, Michael)

Seurusteli Ginny Weasleyn kanssa 1994-95 lukuvuoden lopulla. Michael mökötti paljon, koska Rohkelikko voitti Korpinkynnen, joten Ginny jätti tämän. Myöhemmin Michael alkoi seurustella Cho Changin kanssa.

Creevey, Colin (Creevey, Colin)

Rohkelikkojen oppilas. Jästisyntyinen.

Creevey, Dennis (Creevey, Dennis)

Colin Creeveyn pikkuruinen veli. Jästisyntyinen Dennis lajiteltiin Rohkelikkojen tupaan Harryn neljäntenä kuoluvuotena. Dennis Creevey kuului Albuksen Kaartiin.

Edgecombe, Marietta (Edgecombe, Marietta)

Marietta on Cho Changin hyvä ystävä. Hänellä on punertavanvaaleat kiharat hiukset. Marietta oli mukana Albuksen Kaartissa ystävänsä Chon pakottamana. Hän ei itse olisi halunnut liittyä, koska hänen vanhempansa olivat kieltäneet, ettei hän saa tehdä mitään mikä voi ärsyttää Dolores Pimentoa. Myöhemmin Marietta ilmiantaakin Albuksen kaartin Pimennolle. Mariettan äiti, Matami Edgecombe, työskentelee taikaministeriön taikaliikenneosaston hormiverkkopuolella.

Finch-Fletchley, Justin (Finch-Fletchley, Justin)

Kiharatukkainen ja jästisyntyinen Puuskupuh. Oli osana Albuksen Kaartia.

Finnigan, Seamus (Finnigan, Seamus)

Irlantilainen, hiekkatukkainen poika rohkelikon tuvasta. Dean Thomasin hyvä ystävä.

Goldstein, Anthony (Goldstein, Anthony)

Anthony Goldstein aloitti opiskelunsa Tylypahkassa Korpinkynsien tuvassa vuonna 1991 ja oli samalla vuosikurssilla Harry Potterin kanssa. Vuonna 1995 Anthony valittiin Padma Patilin kanssa Korpinkynsien valvojaoppilaaksi. Saman vuoden lokakuussa Anthony liittyi Albuksen kaartiin ystäviensä Michael Cornerin ja Terry Bootin kanssa.

Granger, Hermione Jean (Granger, Hermione Jean)

Harryn ja Ronin luokkatoveri ja ystävä Rohkelikkojen tuvasta.

Johnson, Angelina (Johnson, Angelina)

Rohkelikon huispausjoukkueen jahtaaja ja kapteeni (1995-96). Angelina asetti itsensä ehdolle Kolmivelhoturnajaisiin, muttei tullut valituksi. Samana vuonna hän meni joulutanssiaisiin Fred Weasleyn kanssa. Myöhemmin hän meni naimisiin George Weasleyn kanssa ja he saivat kaksi lasta: Fred ja Roxanne Weasley.

Jordan, Lee (Jordan, Lee)

Fred ja George Weasleyn ystävä. Toimi Tylypahkassa huispausotteluiden juontajana ja myöhemmin toimi Pottervahdin juontajana.

Longbottom, Neville (Longbottom, Neville)
Lovekiva, Luna (Lovegood, Luna)

Luna on Ginnyn ikäinen Korpinkynsi tyttö. Hänen äitinsä on kuollut ja isä julkaisee Saivartelija nimistä lehteä. Luna pukeutuu ja käyttäytyy tavallisesta poikkavasti ja häntä pidetään outona.

Macmillan, Ernie (Macmillan, Ernie)
Patil, Padma (Patil, Padma)
Patil, Parvati (Patil, Parvati)
Potter, Harry James (Potter, Harry)
Smith, Zacharias (Smith, Zacharias)
Spinnet, Alicia (Spinnet, Alicia)

Alicia Spinnet opiskeli Tylypahkassa Rohkelikkojen tuvassa vuosina 1989-1996. Rohkelikkojen huispausjoukkueen kapteeni Oliver Wood varasi Alician joukkueeseen vuonna 1990 ja hän pelasi jahtaajan paikkaa kausina 1991-1996. Alicia Spinnet kuului myös Albuksen kaartiin.

Thomas, Dean (Thomas, Dean)

Dean Thomas on tummaihoinen, pitkä rohkelikko, joka on samalla vuosiluokalla kuin Harry Potter. Hän on Seamus Finniganin paras ystävä. Dean kuului Albuksen kaartiin ja hän pelasi yhden vuoden Rohkelikon huispausjoukkueen jahtaajana.

Kuudentena kouluvuotenaan Dean alkoi seurustella Ginny Weasleyn kanssa, mutta erosi tästä myöhemmin. Hän on hyvä piirtämään ja väärentämään allekirjoituksia.

Weasley, Fred (Weasley, Fred)

Ronin vanhempi veli.

Weasley, George (Weasley, George)

Ronin vanhempi veli.

Weasley, Ginevra Molly (Weasley, Ginevra Molly )

Ginny on Ronin pikkusisko, perheen nuorimmainen ja ainoa tyttö.

Weasley, Ronald Bilius (Weasley, Ronald Bilius )

Ron Weasley on Harry Potterin luokkatoveri ja paras ystävä.