Bell, Katie (Bell, Katie)

Tapahtumia

Harry Potter ja puoliverinen prinssi
Ollessaan matkalla Tylyahosta takaisin Tylypahkaan, Katie Bell ja hänen ystävänsä riitelevät Katien mukana olleesta paketista. Katie koskettaa revennyttä pakettia ja hipaisee sen sisällä olevaa koristeellista opaalikaulakorua. Korussa olevan kirouksen voimasta katie nousee ilmaan kädet levitettyinä. Hänen silmänsä ovat kiinni ja kasvot ilmeettömät, kunnes hänen silmänsä rävähtävät auki ja hän alkaa kirkua tuskissaan. (Luku 12: Hopeaa ja ovaaleja )
Opaalikaulakorusta kirouksen saanut Katie Bell siirretään Pyhän Mungon taikatautien ja -vammojen sairaalaan. (Luku 13: Valedron saloja )
Opaalikaulakorusta kirouksen saanut Kate Bell palaa terveenä takaisin Tylypahkaan Pyhän Mungon taikatautien sairaalasta. Hän kertoo, ettei muista kuka antoi hänelle kaulakorun. Hän muistaa ainoastaan menneensä Kolmessa luudanvarressa naistenhuoneeseen. Tämän jälkeen hänellä ei ole muistikuvia, kunnes havahtui Pyhässä Mungossa. (Luku 24: Sektumsempra )
Draco myöntää Dumbledorelle, että komennuskirouksen alaisena toiminut Matami Rosmerta antoi Katie Bellille kirotun opaalikaulakorun Kolmen luudanvarren vessassa. (Luku 27: Salaman iskemä torni )
(Luettu 21568 kertaa)