• Hakutulos ryhmästä : jastit

Bryce, Frank (Bryce, Frank)

Frank Bryce oli Pikkuhirttivaarassa asuvien Valedrojen jästipuutarhuri. Voldemort murhasi hänet saatuaan tietää, että Frank salakuunteli hänen ja matohännän keskustelua.

Chorley, Herbert (Chorley, Herbert)

Jästiministeri, joka oli reagoinut huonosti langetettuun komennuskiroukseen oli on muun muassa viihdyttänyt yleisöä matkimalla sorsaa. Joukko Pyhän Mungon taikatautien ja -vammojen sairaalaan parantajia oli yrittänyt tutkia häntä ja Chorley oli yrittänut kuristaa heistä kolme.

Dennis (Dennis)

Jästipoika, joka kuului Dudleyn jengiin. Muita jengiläisiä olivat Piers, Malcolm ja Gordon.

Dursley, Dudley (Dursley, Dudley)

Dudley Dursley on Harry Potterin pilalle hemmoteltu serkku, joka on tottunut saamaan vanhemmiltaan Vernon ja Petunia Dursleyltä kaiken haluamansa. Suunnattoman lihavan ja possumaisen Dudleyn harrastuksiin kuuluvat televisio, tietokonepelit, herkkujen ja purilaisten syönti sekä Harryn kiusaaminen.

Dursley, Petunia (Dursley, Petunia)
Dursley, Vernon (Dursley, Vernon)

Harry Potterin tädin, Petunia Durleyn, aviomies ja Dudley-serkun isä.

Gordon (Gordon)

Jästipoika, joka kuului Dudleyn jengiin. Muita jengiläisiä olivat Piers, Dennis ja Malcolm

Malcolm (Malcolm)

Jästipoika, joka kuului Dudleyn jengiin. Muita jengiläisiä olivat Piers, Dennis ja Gordon

Marge, Dursley (Marjorie "Marge", Dursley)

Vernon Dursleyn sisar.

Mason, Herra (Mason, Mr.)

Rikas rakennuttaja, joka oli tullut Dursleylle vaimonsa kanssa päivälliselle Harryn kahdentenatoista syntymäpäivänä. Vernon toivoi saavansa häneltä uransa mittavimman tilauksen. Dobbyn ja sisään liihottavan valtavan tornipöllön ansiosta päivällisestä tuli kuitenkin katastrofi.

Mason, Rouva (Mason, Mrs.)

Rikkaan rakennuttajan vaimo, joka pelkää kuollakseen kaikenmuotoisia ja -kokoisia lintuja. Rouva Mason oli Dursleylle miehensä kanssa päivälliselle Harryn kahdentenatoista syntymäpäivänä. Dobbyn ja sisään liihottavan valtavan tornipöllön ansiosta päivällisestä tuli kuitenkin katastrofi.

Polkiss, Piers (Polkiss, Piers)

Dudleyn paras kaveri. Piers on ruipelo poika, jolla on naama kuin rotalla. Piers piteli yleensä uhrin käsiä selän takana ja Dudley hoiti lyömisen.