• Hakutulos ryhmästä : korpinkynnet

Ackerley, Stewart (Ackerley, Stewart)

Stewart Ackerley lajiteltiin Korpinkynsien tupaan Harryn neljäntenä kouluvuotena.

Belby, Marcus (Belby, Marcus)

Marcus Belby on laiha ja hermostuneen näköinen poika. Hänen setänsä Damokles keksi sudenmyrkkyjuoman, jonka vuoksi Marcus oli ehdolla Horatius Kuhnusarvion kuhnukerhoon.

Boot, Terry (Boot, Terry)

Korpinkynsien oppilas, joka oli mukana Albuksen Kaartissa.

Bradley (Bradley)

Korpinkynsien huispausjoukkueen pelaaja.

Brocklehurst, Mandy (Brocklehurst, Mandy )

Lajiteltiin Korpinkynsien tupaan Harryn ensimmäisenä kouluvuotena.

Carmichael, Eddie (Carmichael, Eddie)

Korpinkynsien oppilas (1990-1997), joka väitti että hänen suorittamansa yhdeksän Upeaa V.I.P:tä olivat yksin Baruffion aivoeliksiirin ansiota. Hän myi Tylypahkaan syntyneessä mustassa pörssissä viides - ja seitsemäsluokkalaisille eliksiiriä vaivaisella kahdellatoista kaljuunalla.

Chambers (Chambers)

Korpinkynsien huispausjoukkueen pelaaja.

Chang, Cho (Chang, Cho)

Harry Potteria vuoden vanhempi Korpinkynsien opiskelija. Cho Chang on lyhyt, kaunis ja hänellä on pitkä musta tukka. Hän on tunnettu ja hän liikkuu aina suuren ystäväjoukon kanssa. Cho on Korpinkynsien etsijä ja on kuusivuotiaasta lähtien kannustanut Tutshillin Tornadot -huispausjoukkuetta. Hänen luutansa huispausotteluissa oli Komeetta 260.

Clearwater, Penelope (Clearwater, Penelope)

Percy Weasleyn tyttöystävä.

Corner, Michael (Corner, Michael)

Seurusteli Ginny Weasleyn kanssa 1994-95 lukuvuoden lopulla. Michael mökötti paljon, koska Rohkelikko voitti Korpinkynnen, joten Ginny jätti tämän. Myöhemmin Michael alkoi seurustella Cho Changin kanssa.

Davies, Roger (Davies, Roger)

Korpinkynnen oppilas (1989 - 1996), huispausjoukkueen kapteeni ja jahtaaja. Neljäntenä lukuvuotena Roger oli joulutanssiaisissa Fleur Delacourin kanssa. Viidentenä lukuvuotena Roger yritti pyytää Cho Changia ulos, mutta sai Cholta pakit.

Edgecombe, Marietta (Edgecombe, Marietta)

Marietta on Cho Changin hyvä ystävä. Hänellä on punertavanvaaleat kiharat hiukset. Marietta oli mukana Albuksen Kaartissa ystävänsä Chon pakottamana. Hän ei itse olisi halunnut liittyä, koska hänen vanhempansa olivat kieltäneet, ettei hän saa tehdä mitään mikä voi ärsyttää Dolores Pimentoa. Myöhemmin Marietta ilmiantaakin Albuksen kaartin Pimennolle. Mariettan äiti, Matami Edgecombe, työskentelee taikaministeriön taikaliikenneosaston hormiverkkopuolella.

Fawcett, S. (Fawcett, S. )

Tyttö korpinkynsien tuvasta. Fawcett yritti huijata Dumbledoren asettamaa ikälinjaa, koska halusi mukaan kolmivelhoturnajaisiin. Seurauksena tästä hän joutui Matami Pomfreyn hoitoon poistattamaan pitkää valkeaa partaansa. Hän oli mukana myös Lockhartin pitämässä kaksintaistelukerhossa.

Goldstein, Anthony (Goldstein, Anthony)

Anthony Goldstein aloitti opiskelunsa Tylypahkassa Korpinkynsien tuvassa vuonna 1991 ja oli samalla vuosikurssilla Harry Potterin kanssa. Vuonna 1995 Anthony valittiin Padma Patilin kanssa Korpinkynsien valvojaoppilaaksi. Saman vuoden lokakuussa Anthony liittyi Albuksen kaartiin ystäviensä Michael Cornerin ja Terry Bootin kanssa.

Lipetit, Filius (Flitwick, Filius)

Professori Filius Lipetit on iäkäs, pikkuruinen ja hintelä velho, joka opettaa Tylypahkan noitien ja velhojen koulussa loitsuja. Lipetit on niin pienikokoinen, että joutuu opettamaan kirjapinon päällä. Vaikka Lipetit on pieni ja hintelä kooltaan, hän on mahtava velho, joka huhujen mukaan on ollut nuorena kaksintaistelumestari. Lipetitillä on valkoinen hiuspehko ja kitisevä ääni. Hän toimi Korpinkynsien tuvan tuvanjohtajajana.

Lovekiva, Luna (Lovegood, Luna)

Luna on Ginnyn ikäinen Korpinkynsi tyttö. Hänen äitinsä on kuollut ja isä julkaisee Saivartelija nimistä lehteä. Luna pukeutuu ja käyttäytyy tavallisesta poikkavasti ja häntä pidetään outona.

Murjottava Myrtti (Moaning Myrtle)

Myrtti on tyttöaave, joka kuoli basiliskin tappamana vuonna 1943, jolloin Salaisuuksien kammio oli ensi kertaa auki. Hän oli Korpinkynnen oppilas, jolla oli pisamaiset kasvot ja paksusankaiset silmälasit. Kuolemansa jälkeen Myrtti jäi vainoamaan Olive Hornbya, jota oli kuolinpäivänään paennut tyttöjen vessaan.

Patil, Padma (Patil, Padma)
Quirke, Orla (Quirke, Orla)

Orla Quirke lajiteltiin Korpinkynsien tupaan vuonna 1994.

Turpin, Lisa (Turpin, Lisa)

Lisa Turpin lajiteltiin Korpinkynnen tupaan vuonna 1991.