Edgecombe, Marietta (Edgecombe, Marietta)

Marietta on Cho Changin hyvä ystävä. Hänellä on punertavanvaaleat kiharat hiukset. Marietta oli mukana Albuksen Kaartissa ystävänsä Chon pakottamana. Hän ei itse olisi halunnut liittyä, koska hänen vanhempansa olivat kieltäneet, ettei hän saa tehdä mitään mikä voi ärsyttää Dolores Pimentoa. Myöhemmin Marietta ilmiantaakin Albuksen kaartin Pimennolle. Mariettan äiti, Matami Edgecombe, työskentelee taikaministeriön taikaliikenneosaston hormiverkkopuolella.Tapahtumia

Harry Potter ja Feeniksin kilta
Pimento kertoo, kuinka Marietta oli tullut hänen huoneeseensa ja kertonut että jos Pimento menisi seitsemänteen kerrokseen tarvehuoneeseen, hän näkisi jotain hyödyllistä. Tässä vaiheessa Hermionen langettama herja laukesi ja Mariettan poskille ja nenälle ilmaantui sinipunervia märkärakkuloita, jotka muodostivat sanan "KIELIJÄ". (Luku 27: Kentauri ja kielijä )
Marietta, jota Pimento kuulustelee Albuksen Kaartin kokoontumisista, vastailee kysymyksiin kieltävästi vastoin Pimennon odotuksia. Kingsley Kahlesalpa oli ehtinyt muunnella Mariettan muistia muiden pois katsoessa. (Luku 27: Kentauri ja kielijä )
(Luettu 21419 kertaa)