Holvi seitsemänsataa ja kolmetoista (Vault seven hundred and thirteen)

Irvetan pankissa sijaitseva huippuhyvin suojattu holvi, jossa säilytettiin viisasten kiveä. Holvissa ei ollut avaimenreikää ja ainoastaan Irvetan maahinen pystyi avaamaan sen. Jos joku muu yrittäisi avata Irvetan holvin, ovi imaisisi yrittäjän sisään ja hän jäisi loukkuun.Tapahtumia

Harry Potter ja Viisasten kivi
Hagrid noutaa holvista seitsemänsataa ja kolmetoista "ruskeaan paperiin kääräistyn siivottomaan pikku paketin". Mukana ollut Harry ymmärtää olla utelematta paketin sisältöä. Paketin sisällä oli viisasten kivi. (Luku 5: Viistokuja )
Ron kertoi Harrylle Tylypahkan junassa, miten Päivän Profeetassa kohistiin siitä, että joku oli yrittänyt ryöstää tarkoin vartioidun holvin Irvetan pankissa. (Luku 6: Laituri yhdeksän ja kolme neljännestä )
Harry lukee Päivän Profeetasta repäistystä artikkelista, kuinka Irveta -pankkiin 31. heinäkuuta tehdyn murron tutkimukset jatkuvat. Murron suorittajiksi epäiltiin tuntemattomia pimeyden velhoja tai noitia. Irvetan maahisten mukaan mitään ei kuitenkaan viety, koska holvi oli tyhjennetty aikaisemmin samana päivänä. (Luku 8: Juomamestari )
(Luettu 4448 kertaa)