• Hakutulos ryhmästä : Taikaministerio:Henkilokunta

Basil (Basil)

Taikaministeriön palveluksessa oleva juron näköinen velho, joka oli työvuorossa huispauksen 422. maailmanmestaruuskisoissa. Basil opasti työparinsa kanssa porttiavaimella paikalle saapuvia noitia ja velhoja oikeille telttapaikoilleen. Hän oli pukeutunut kilttiin ja ponchoon, yrittäessään näyttää mahdollisimman paljon jästiltä.

Bletchley (Bletchley)
Diggory, Amos (Diggory, Amos)

Cedric Diggoryn isä. Hän työskenteli Taikaolentojen sääntö- ja valvontaosastolla.

Ennus, Broderick (Bode, Broderick)

Kelmeäihoinen ja murheellisen näköinen velho. Hän oli sanomaton ja työskenteli Taikaministeriössä salaperäisyyksien osastolla. Ennus menehtyi 49 -vuotiaana Pyhän Mungon sairaalassa pirunnuoran kuristettua hänet.

Hopkirk, Mafalda (Hopkirk, Mafalda)

Taikuuden sopimattoman käytön viraston apulaissihteeri.

Ivaharju, Ervander (Mockridge, Cuthbert)

Maahisyhteyksien viraston johtaja.

Kissimyyr, Reginald (Cattermole, Reginald)

Taikaministeriön työntekijä, joka on naimisissa Mary Kissimyyrin kanssa.

Kurnu (Croaker)

Kurnu on sanomaton ja työskentelee taikaministeriössä salaperäisyyksien osastolla.

Luikersi, Gilbert (Wimple, Gilbert)

Kokeellisten loitsujen komitean jäsen.

Macnair, Walden (Macnair, Walden)

Walden Macnair on pitkä ja salskea kuolonsyöjä, jolla on ohuet mustat viikset. Macnair työskenteli taikaministeriön palveluksessa vaarallisten eläinten teloittajana, kunnes liittyi uudelleen Voldemortin riveihin tämän noustua jälleen valtaan. Macnair oli toinen niistä kuolonsyöjistä, jotka Voldemort lähetti houkuttelemaan jättiläisiä puolelleen.

Miksrossi, Wilkie (Twycross, Wilkie)

Wilkie Miksrossi toimi ministeriön lähettämäna ilmiintymisohjaajana Tylypahkassa Harryn kuudentena lukuvuotena. Hän on oudon väritön ja hänen silmäripsensä ovat läpinäkyvät. Lisäksi hänen hiuksensa ovat harvat ja olemus hauras. Tylypahkan oppilaat eivät juuri pitäneet Miksrossista ja hänen kolmesta M:stään ( Määränpää, Määrätietoisuus ja Miettiminen ), minkä vuoksi hän sai lukuisia lempinimiä, kuten Mätähenki Ja Moskapää.

Napinverta, Bernie (Pillsworth, Bernie)
Perkins (Perkins)

Kumaraselkäinen, ujonnäköinen velho, jolla on pörröinen valkoinen tukka. Perkins jakoi huoneen Arthur Weasleyn kanssa jästiesineiden väärinkäytön osastolla.

Pimento, Dolores Jane (Umbridge, Professor Dolores Jane)

Pimento on taikaministerin ylempi alivaltiosihteeri. Hän on ruma, pieni ja paksu noita, jota kaikki Tylypahkassa inhoavat lukuunottamatta luihuisia. Tylypahkassa Pimento toimi seuraavissa tehtävissä: Pimeyden voimilta suojautumisen opettaja Tylypahkassa Cornelius Toffeen määräyksestä ( Harryn viidentenä vuonna ), Tylypahkan yli-inkvisiittorina sekä Tylypahkan rehtorina.

Potter, Harry James (Potter, Harry)
Pyryjyvä, Albert (Runcorn, Albert)
Rookwood, Augustus (Rookwood, Augustus)

Rokonarpinen ja rasvatukkainen kuolonsyöjä, taikaministeriön salaperäisyyksien osaston työntekijä. Vakooja, joka välitti suoraan ministeriön sisältä tietoja Voldemortille käyttäen hyväkseen velhoverkostoa, joka oli sijoittunut hyville paikoille ministeriössä ja sen ulkopuolella. Rookwood oli Ludo Bagmanin isän hyvä ystävä.

Rymistyir, Rufus (Scrimgeour, Rufus)

Rufus Rymistyir valittiin uudeksi taikaministeriksi Cornelius Toffeen tilalle. Sitä ennen hän toimi taikalainvartijaosaston auroriviraston päällikkönä. Ulkonäöltään Rufus näyttää vanhalta leijonalta. Hänellä on kellanruskea hiuspehko ja hänen tuuheissa kulmakarvoissaan on harmaita suortuvia. Hänen kellertäviä silmiään koristaa metallisankaiset silmälasit.

Sakia, Pius (Thicknesse, Pius)
Toffee, Cornelius Oswald (Fudge, Cornelius Oswald)
Tofty, Professori (Tofty, Professor)

Professori Tofty on velhotutkintolautakunnan jäsen. Hän oli vanhimman ja kaljuimman näköinen Harryn VIP-kokeiden valvojista. Tofty oli valvojana Harryn käytännön loitsujen, pimeyden voimilta suojautumisen ja tähtitieteen kokeissa. Lisäksi hän valvoi Harryn taikuuden historian teorian kokeen. Tiberius Ogden on Toftyn hyvä ystävä.

Wakanda (Wakanda)
Weasley, Arthur (Weasley, Arthur)

Weasleyn perheen isä.

Weasley, Percy Ignatius (Weasley, Percy Ignatius)

Ronin vanhempi veli.