• Hakutulos ryhmästä : AlkuperainenFeeniksinKilta

Bones, Edgar (Bones, Edgar)

Yksi alkuperäisistä Feeniksin Kiltalaisista. Edgar oli Amelie Bonesin veli. Villisilmä Vauhkomielen kertoman mukaan hän oli loistovelho. Kuolonsyöjät tappoivat hänet perheineen.

Diggle, Dedalus (Diggle, Dedalus)

Velho, jolla on violetti silinterihattu. Dedalus Diggle kuului alkuperäiseen Feeniksin kiltaan ja oli mukana etuvartiossa saattamassa Harry Potteria turvallisesti Likusteritieltä Feeniksin killan päämajaan Kalmanhanaukio kahteentoista.

Doze, Elfias (Doge, Elphias)

Hinkuvaääninen velho, joka kuului Feeniksin kiltaan ja oli mukana etuvartiossa saattamassa Harrya kalmanhanaukio kahtentoista.

Dumbledore, Aberforth (Dumbledore, Aberforth)

Aberforth Dumbledore on Tylypahkan rehtorin, Albus Dumbledoren veli. Aberforth on juron näköinen vanha mies, jolla on paljon pitkää harmaata tukkaa ja partaa. Hän käytti sopimatonta loitsua vuoheen.

Dumbledore, Albus (Dumbledore, Albus)

Tylypahkan omalaatuinen rehtori.

Fenwick, Benji (Fenwick, Benji)

Yksi alkuperäisistä Feeniksin Kiltalaisista, joka oli mukana myös kiltalaisista otetussa valokuvassa. Hän löytyi Villisilmän kertoman mukaan palasina.

Figg, Arabella Doreen (Figg, Arabella Doreen)

Arabella Doreen Figg on Visteriaväylällä asuva vanha höperö nainen, jolla on lemmikkinä neljä kissaa (Miuku, Tassunen, Tuisku ja Hattara), jotka ovat osittain gäätiä. Hän on omalaatuinen ja toisinaan itsekseen puheleva nainen, jolla on harmaantuvat hiukset ja skottiruutuiset tohvelit.

Fletcher, Mundungus (Fletcher, Mundungus)

Ovela velho, joka kuuluu Feeniksin Kiltaan. Hänen hämäräperäinen liiketoimintansa saa hänet aina vaikeuksiin.

Hagrid, Rubeus (Hagrid, Rubeus)

Rubeus Hagrid on Tylypahkan tilusten ja avainten vahti sekä ja taikaeläinten hoidon opettaja. Hän on puoliksi jättiläinen.

Kalkaros, Severus (Snape, Severus)

Esiintyy myös nimellä Puoliverinen Prinssi. Tylypahkan juomamestari, Pimeyden voimilta suojautumisen professori ja yksi Tylypahkan rehtoreista. Hän oli kuolonsyöjä, mutta kuului myös Feeniksin Kiltaan.

Longbottom, Alice (Longbottom, Alice)

Alice Longbottom on Nevillen äiti ja Frank Longbottomin puoliso. Kuten miehensä, Alice oli Aurori ja erittäin arvostettu velhoyhteiskunnassa. Hän oli mukana myös Feeniksin killassa taistelemassa Voldemortia ja hänen kuolonsyöjiään vastaan.

Voldemortin kukistumisen jälkeen ( 1981 ) kuolonsyöjät Bartemius Kyyry nuorempi, Bellatrix Lestrange, Rodolfus Lestrange ja Rabastan Lestrange kaappasivat Alicen ja hänen miehensä ja kiduttivat heitä kidutuskirouksella siinä toivossa, että he tietäisivät Voldemortin olinpaikan.

Kidutuskirous sai Longbottomit menettämään järkensä ja he joutuivat loppuelämäkseen Pyhän Mungon taikatautien ja vammojen sairaalaan.

Longbottom, Frank (Longbottom, Frank)

Frank Longbottom on Nevillen isä ja Alice Longbottomin puoliso. Frank oli Aurori ja erittäin arvostettu velhoyhteiskunnassa. Hän oli mukana myös Feeniksin killassa taistelemassa Voldemortia ja hänen kuolonsyöjiään vastaan.

Voldemortin kukistumisen jälkeen ( 1981 ) kuolonsyöjät Bartemius Kyyry nuorempi, Bellatrix Lestrange, Rodolfus Lestrange ja Rabastan Lestrange kaappasivat Frankin ja hänen vaimonsa ja kiduttivat heitä kidutuskirouksella siinä toivossa, että he tietäisivät Voldemortin olinpaikan.

Kidutuskirous sai Longbottomit menettämään järkensä ja he joutuivat loppuelämäkseen Pyhän Mungon taikatautien ja vammojen sairaalaan.

Lupin, Remus John (Lupin, Remus John )

Remus Lupin oli Harryn isän kaveri ja kuuluu Feeniksin kiltaan. Remuksen ollessa nuori Fenrir Harmaaselkä niminen ihmissusi puri häntä ja sen takia Remuskin on nykyisin ihmissusi. Lupin meni seitsemännessä kirjassa naimisiin Nymfadora Tonksin kanssa ja heille syntyi poika Ted. Lupin kuoli Tylypahkan taistelussa Voldemortia vastaan Tedin ollessa pieni.

McGarmiwa, Minerva (McGonagall, Minerva)
McKinnon, Marlene (McKinnon, Marlene)

Yksi alkuperäisistä Feeniksin Kiltalaisista. Hän kuoli vain kaksi viikkoa sen jälkeen, kun Feeniksin Kiltalaisista oli otettu valokuva, jonka Villisilmä näytti Harrylle Kalmanhanaukio kahdessatoista.

Musta, Sirius (Black, Sirius)
Podmore, Sturgis (Podmore, Sturgis)

Kulmikasleukainen velho jolla on oljenvaaleat hiukset. Podmore kuului alkuperäiseen Feeniksin kiltaan ja oli mukana etuvartiossa saattamassa Harrya Likusteritieltä Kalmanhanaukio kahteentoista.

Potter, James (Potter, James)

Harry Potterin isä. Voldemort murhasi Jamesin Harryn ollessa yksivuotias. James oli pitkä, laiha ja hänellä oli mustat, epäsiistit hiukset ja ruskeat silmät.

Potter, Lily (Evans) (Potter, Lily (Evans))

Harry Potterin äiti. Voldemort murhasi Lilyn Harryn ollessa yksivuotias. Lilyllä oli tummanpunaiset pitkät hiukset ja hänen silmänsä olivat kirkkaanvihreät

Prewett, Fabian (Prewett, Fabian)
Prewett, Gideon (Prewett, Gideon )
Vance, Emmeline (Vance, Emmeline)

Emmeline Vancea on kuvattu arvokkaan oloiseksi noidaksi, joka pukeutui smaragdinvihreään hartiahuiviin. Hän kuului Feeniksin kiltaan ja oli myös yksi sen alkuperäisistä jäsenistä. Hän oli mukana etuvartiossa saattamassa Harrya turvallisesti Likusteritieltä Feeniksin killan päämajaan, Kalmanhanaukio kahteentoista. Kuolonsyöjät surmasivat Emmeline Vancen ja hänen ruumiinsa löydettiin aivan jästien pääministerin virkahuoneen lähistöltä.

Vauhkomieli, Alastor (Moody, Alastor )