• Hakutulos ryhmästä : Hirnyrkit

Helga Puuskupuhin kuppi (Helga Hufflepuff's Cup)

Yhden Tylypahkan perustajan, Puuskupuhin kuppi. Kuppi oli kultainen, siinä oli mäyrän kuva ja kaksi kahvaa. Se kuului Hepzibah Smithille, joka oli kaukaista sukua Puuskupuhille ja saanut kupin perintönä. Voldemort murhasi hänet ja vei kupin. Hän teki siitä hirnyrkin.Hermione tuhosi sen Basiliskin hampaalla.

Lomen Kolkon sormus (Marvolo Gaunt's ring)

Peverellien suvun sormus. Aikojen saatossa kulkeutui suvussa Tom Valedron äidin isälle, jolta Tom (myöhemmin Voldemort) varasti sormuksen. Tom teki sormuksesta hirnyrkin ja kätki Kolkon taloon. Dumbledore etsi ja tuhosi hirnyrkin. Sormuksessa on Elpymyskivi.Elpymyskivi jäi vielä toimivaksi hirnyrkin tuhoamisen jälkeen. Harrykäytti sitä matkalla metsään Voldemortin tapettavaksi. Sormus jäi metsään ja painautui kentaurien jaloissa maahan.

Nagini (Nagini)

Voldemortin jättiläismäinen lemmikkikäärme. Voldemortin ollessa vielä ilman kunnon ruumista, Peter lypsi siitä myrkkyä, jota Voldemort käytti ravintonaan. Voldemort teki Naginista hirnyrkin. Nagini hyökkäsi Arthur Weasleyn kimppuun ja «esitti» Bathilda Bagshottia. Neville tappoi käärmeen Rohkelikon miekalla.

Potter, Harry James (Potter, Harry)
Rowena Korpinkynnen diadeemi (Rowena Ravenclaw's Diadem)

Korpinkynnen tuvan perustajan Rowena Korpinkynnen diadeemi. Diadeemi on tiaraa muistuttava esine. Siihen on syövytetty sanat «Suurin aarre on ymmärrys rajaton». Korpinkynnen diadeemin uskotaan tuovan kantajalleen älyä. Rowenan tytär Helena varasti diadeemin eläessään ja kätki Albaniaan. Tom Valedro (myöhemmin Voldemort) haki sen, teki siitä hirnyrkin ja kätki Tylypahkaan. Diadeemi tuhoutui Crabben taikomassa pirunpalossa.

Salazar Luihuisen medaljonki (Salazar Slytherin's Locket)

Luihuisen tuvan perustajalle Salazar luihuiselle kuulunut medaljonki. Medaljonki on kultainen ja avattava ja siinä on Luihuisen tunnus, koristeellinen käärme-L (alkuperäiskielellä S). Medaljonki kulkeutui suvussa Voldemortin äidille Meropelle, joka rahapulassa myi sen Borgin & Burkesille. Hepzibah Smith osti sen sieltä. Voldemort murhasi hänet ja varasti medaljongin. Hän teki siitä hirnyrkin ja kätki luolaan.Regulus Musta haki sen sieltä ja antoi perheen kotitontulle Oljolle tehtäväksi tuhota. Lopulta Ron tuhosi hirnyrkin.

Tom Valedron päiväkirja (Diary of Tom Riddle)

Ollessaan 16-vuotias Tom Valedro, joka tunnettiin myöhemmin nimellä lordi Voldemort, kirjoitti päiväkirjaa kouluajoiltaan. Kirja oli aluksi aivan tavallinen päiväkirja, mutta myöhemmin Voldemort teki siitä hirnyrkin itselleen ja piilotti yhden sielunsa palasen siihen. Toisena lukuvuotena Harry Potter tuhosi päiväkirjan survaisemalla basiliskin myrkkyhampaan sen lävitse tuhoten näin yhden hirnyrkeistä.