Taigori, Selestina (Warbeck, Celestina)

Selestina Taigori on laulava velhotar, jota rouva Weasley kuuntelee usein radiosta. Taigorin kappaleita on muun muassa «Kattilallinen kuumaa, väkevää lempeä» sekä hänen Rapakon Palloseuralle levyttämänsä tunnuskappale «Ryhmyt pois, pojat, ja kaato vanteeseen». Fleur ( o.s. Delacour ) Weasley inhoaa Selestina Taigoria.

Thomas, Dean (Thomas, Dean)

Dean Thomas on tummaihoinen, pitkä rohkelikko, joka on samalla vuosiluokalla kuin Harry Potter. Hän on Seamus Finniganin paras ystävä. Dean kuului Albuksen kaartiin ja hän pelasi yhden vuoden Rohkelikon huispausjoukkueen jahtaajana.

Kuudentena kouluvuotenaan Dean alkoi seurustella Ginny Weasleyn kanssa, mutta erosi tästä myöhemmin. Hän on hyvä piirtämään ja väärentämään allekirjoituksia.

Thorfinn, Rowle (Thorfinn, Rowle)
Tillikka, Barnabas (Cuffe, Barnabas)

Päivän profeetan toimittaja. Oli yksi Kuhnusarvion suosikkioppilaista. Tillikka on Kunhusarvion mukaan aina kiinnostunut kuulemaan hänen käsityksiään päivän uutisista.

Toffee, Cornelius Oswald (Fudge, Cornelius Oswald)
Tofty, Professori (Tofty, Professor)

Professori Tofty on velhotutkintolautakunnan jäsen. Hän oli vanhimman ja kaljuimman näköinen Harryn VIP-kokeiden valvojista. Tofty oli valvojana Harryn käytännön loitsujen, pimeyden voimilta suojautumisen ja tähtitieteen kokeissa. Lisäksi hän valvoi Harryn taikuuden historian teorian kokeen. Tiberius Ogden on Toftyn hyvä ystävä.

Tonks, Andromeda (Tonks, Andromeda)

Ks. Musta, Andromeda

Tonks, Nymfadora (Tonks, Nymphadora)

Nymfadora Tonks oli Remus Lupinin vaimo mutta he molemmat kuolivat Tylypahkan taistelussa Voldemortia vastaan. Heillä oli yhteinen poika, Ted Lupin. Nymfadora joka tunnettiin myös nimellä Tonks oli erittäin läheinen edes menneen Alastor Vauhkomielen kanssa, Alastor oli melkein toinen isä hänelle.

Tonks, Ted (Tonks, Ted)

Ted Tonks on jästisyntyinen velho, joka meni naimisiin puhdasverisen Andromeda Mustan kanssa. Avioliiton jälkeen Andromeda poistettiin Mustien suvun kuvakudoksesta. Nymfadora Tonks on Tedin ja Andromedan tytär.

Travers (Travers)

Kuolonsyöjä, joka auttoi murhaamaan McKinnonsit. Travers oli yksi kuolonsyöjistä, jotka Igor Irkoroff ilmiantoi taikalakineuvoston pitämässä oikeudenkäynnissä Voldemortin kukistuttua.

Troy (Troy)

Troy pelasi Irlannin huispausmaajoukkueen jahtaajana huispauksen 422. maailmanmestaruuskisojen loppuottelussa Bulgarian joukkuetta vastaan.

Turpin, Lisa (Turpin, Lisa)

Lisa Turpin lajiteltiin Korpinkynnen tupaan vuonna 1991.

Tytina, Quentin (Trimble, Quentin)

Quentin Tytina kirjoitti kirjan Pimeyden voimat. Itsesuojeluopas. Kirja oli Harryn ensimmäisen lukuvuoden oppikirjojen hankintalistalla.