Ogden, Bob (Ogden, Bob)

Bob Ogden työskenteli taikalainvartijaosastolla taikalainvartijaryhmän päällikkönä. Hän on lyhyt ja tanakka mies, jolla on suunnattoman paksut silmälasit.

Ogden, Tiberius (Ogden, Tiberius)

Tiberius Ogden kuului velhojen neuvostun vanhimpiin. Hän erosi vastalauseena inkvisiittorin viran perustamiselle Tylypahkaan. Ogden on professori Toftyn hyvä ystävä.

Ogg (Ogg)

Ogg toimi Tylypahkan riistanvartijana ennen Rubeus Hagridia.

Oljo (Kreacher)

Oljo on Mustan suvun kotitonttu, jonka Sirius Musta, Mustan suvun viimeinen jälkeläinen, jätti perinnöksi Harrylle. Oljoa kuvaillaan sekopäiseksi ja vanhaksi. Sen iho näyttää montaa numeroa liian isolta, ja sen lepakkomaisissa korvissa kasvaa valkeaa karvaa. Oljolla on verestävät, vetisenharmaat silmät ja iso kuonomainen nenä. Nykyään Oljo työskentelee Tylypahkan keittiössä Harryn määräämänä.

Ollivander (Ollivander, Mr.)

Ollivander on vanha, hailakkasilmäinen velho, joka pitää Ollivanders -nimistä taikasauvoja myyvää liikettä viistokujalla. Ollivander on kunnioitettu sauvantekijä ja monien mielestä hän on paras alallaan. Ollivanderilla on kyky muistaa kaikki sauvat, jotka hän on valmistanut.

Onsuloinen, Kosto (Viridian, Vindictus)

Kirjoitti kirjan Kiroukset ja vastakiroukset (Lumoa ystäväsi ja hämmennä vihollisesi uusimmilla menetelmillä: hiustenlähetys, löllösääret, kielensidonta ja paljon, paljon muuta )

Orave, Professori (Quirrell, Professor)

Professori Orave toimi pimeyden voimilta suojautumisen opettaja Harryn ensimmäisenä lukuvuotena.