Godelot (Godelot)
Goldstein, Anthony (Goldstein, Anthony)

Anthony Goldstein aloitti opiskelunsa Tylypahkassa Korpinkynsien tuvassa vuonna 1991 ja oli samalla vuosikurssilla Harry Potterin kanssa. Vuonna 1995 Anthony valittiin Padma Patilin kanssa Korpinkynsien valvojaoppilaaksi. Saman vuoden lokakuussa Anthony liittyi Albuksen kaartiin ystäviensä Michael Cornerin ja Terry Bootin kanssa.

Golgomath (Golgomath)

Golgomath tuli Karkusin jälkeen seuraavaksi jättiläisten gurgiksi (päälliköksi). Golgomath on yksi isoimmista jättiläisistä. Hänellä on musta tukka, mustat hampaat ja kaulassa luuhelmet. Päässä hän piti edeltäjänsä, Karkusin kypärää.

Gordon (Gordon)

Jästipoika, joka kuului Dudleyn jengiin. Muita jengiläisiä olivat Piers, Dennis ja Malcolm

Gorgovits, Dragomir (Gorgovitch, Dragomir)

Kadlein Kanuunoiden jahtaaja, jonka hallussa on kaatojen tiputuksien ennätys.

Gornuk (Gornuk)
Goyle, Gregory (Goyle, Gregory)

Draco Malfoyn isokokoinen, lyhythiuksinen ja matalaotsainen ystävä Luihuisista.

Goyle, Mr (Goyle, Mr)

Gregory Goylen isä.

Granger, Hermione Jean (Granger, Hermione Jean)

Harryn ja Ronin luokkatoveri ja ystävä Rohkelikkojen tuvasta.

Greengrass, Daphne (Greengrass, Daphne )

Yksi Tylypahkan oppilaista, joka osallistui V.I.P -kokeiden käytännön osuuteen samassa ryhmässä kuin Hermione Granger, Anthony Goldsteinin ja Gregory Goyle.

Gregorovits (Gregorovitch)

Gregorovits oli sauvaseppä. Ollivanderin mukaan hän oli taitava, vaikkei muotoilu olekaan parasta mahdollista. Seljasauva oli joskus Gregorovitsin hallussa kunnes Grindelwald vei sen häneltä. Voldemort luuli sauvan olevan Gregorovitsilla ja käski tätä antamaan sen hänelle. Saatuaan selville, ettei sauva ole enää hänellä, Voldemort tappoi hänet. Viktor Krumin sauva on Gregorovitsin tekemä.

Gregory Lipevä (Gregory the Smarmy)

Tylypahkassa sijaitsevan Gregory Lipevän patsaan takana on salakäytävä koulusta ulos. Henkilöstä itsestään ei ole kerrottu kirjoissa.

Grindelwald, Gellert (Grindelwald, Gellert)

Kuuluisa pimeyden velho, jonka Albus Dumbledore kukisti. Grindelwald oli myös Dumbledoren hyvä nuoruuden ystävä. He tapasivat kesällä 1899.

Grunnion, Alberic (Grunnion, Alberic)

Suklaasammakoiden sisällä olevassa keräilykortissa mainittu kuuluisa velho.

Gudgeon, Davey (Gudgeon, Davey)

Poika, jolta tällipaju melkein puhkaisi silmän. Tapahtuma sijoittuu aikaan, jolloin Lupin aloitti Tylypahkassa ja tällipaju istutettiin. ( Jaana Kapari käyttää käännöksessä sanaa «poika», eikä henkilön nimeä siis ole mainittu suomennoksessa ).

Gurgi (Gurg)

Gurgi tarkoittaa jättiläisten päällikköä. Hagridin mukaan gurgin tunnistaa siitä, että se on isoin, rumin ja laiskin.