Edgecombe, Marietta (Edgecombe, Marietta)

Marietta on Cho Changin hyvä ystävä. Hänellä on punertavanvaaleat kiharat hiukset. Marietta oli mukana Albuksen Kaartissa ystävänsä Chon pakottamana. Hän ei itse olisi halunnut liittyä, koska hänen vanhempansa olivat kieltäneet, ettei hän saa tehdä mitään mikä voi ärsyttää Dolores Pimentoa. Myöhemmin Marietta ilmiantaakin Albuksen kaartin Pimennolle. Mariettan äiti, Matami Edgecombe, työskentelee taikaministeriön taikaliikenneosaston hormiverkkopuolella.

Edgecombe, Matami (Edgecombe, Madame)

Matami Edgecombe on Marietta Edgecomben äiti. Hän työskentelee taikaliikenneosaston hormiverkkopuolella.

Egg, Mordicus (Egg, Mordicus)

Kirjoitti kirjan: Latteuksien filosofia - Miksi jästit eivät halua tietää.

Ennus, Broderick (Bode, Broderick)

Kelmeäihoinen ja murheellisen näköinen velho. Hän oli sanomaton ja työskenteli Taikaministeriössä salaperäisyyksien osastolla. Ennus menehtyi 49 -vuotiaana Pyhän Mungon sairaalassa pirunnuoran kuristettua hänet.

Evans, Lily (Evans, Lily)

Katso Potter, Lily Evans

Everard (Everard)

Velho, joka oli Dilys Derwentin ohella yksi Tylypahkan noitien ja velhojen koulun mainekkaimpia rehtoreita. He olivat niin kuuluisia, että heidän muotokuvansa riippuivat rehtorin kanslian lisäksi muissakin tärkeissä velholaitoksissa. Rehtorin toimiston seinällä olevassa muotokuvassa Everard on kelmeäkasvoinen ja hänellä on lyhyt musta otsatukka.