Kyyry, Bartemius nuorempi (Crouch, Bartemius (Barty) Jr.)Tapahtumia

Harry Potter ja liekehtivä pikari
Harry, Ron ja Hermione, jotka ovat paenneet metsään leirintäalueella olevaa mellakkaa, kuulevat kuinka joku käyttää Kalmokalvaus -loitsua saaden aikaan taivaalle pimeän piirron. ( Pimeän piirron loihti Barty Kyyry nuorempi käyttämällä Harryn kadonnutta taikasauvaa. ) (Luku 9: Pimeän piirto )
Barty "vale-vauhkomieli" Kyyry junior kertoo Harrylle, kuinka Harryllä olisi ollut mahdollisuus lukea kaiken tarpeellisen kidusruohosta kirjasta "Välimeren taikavesikasvit ja niiden ominaisuudet". Barty oli antanut kirjan Nevillelle ja se oli Harryn makuusalissa. (Luku 35: Totuusseerumi )
Barty "vale-vauhkomieli" Kyyry junior kertoo Harrylle, kuinka hän oli kutsunut Dobbyn opettajainhuoneeseen, ja pohtineensä ääneen McGarmiwalle, mahtaako Potter älytä käyttää kidusruohoa kolmivelhoturnajaisten toisessa koetuksessa. (Luku 35: Totuusseerumi )
Harry Potter ja Feeniksin kilta
Sirius kertoo Harrylle, kuinka Bellatrix ja hänen aviomiehensä Rodolfus olivat tulleet Azkabaniin samaan aikaan Barty Kyyry nuoremman kanssa. Myös Rodolfusin veli Rabastan oli tullut vankilaan samaan aikaan. (Luku 6: Jalo ja ikivanha Mustan suku )
(Luettu 25270 kertaa)