Hagrid, Rubeus (Hagrid, Rubeus)

Rubeus Hagrid on Tylypahkan tilusten ja avainten vahti sekä ja taikaeläinten hoidon opettaja. Hän on puoliksi jättiläinen.Tapahtumia

Harry Potter ja Viisasten kivi
Hagrid noutaa holvista seitsemänsataa ja kolmetoista "ruskeaan paperiin kääräistyn siivottomaan pikku paketin". Mukana ollut Harry ymmärtää olla utelematta paketin sisältöä. Paketin sisällä oli viisasten kivi. (Luku 5: Viistokuja )
Harry Potter ja Feeniksin kilta
Kalmanhanaukio kahdessatoista, Villisilmä Vauhkomieli esittelee Harrylle repaleisen vanhan valokuvan, jossa on alkuperäinen Feeniksin Kilta. Kuvassa ovat: Villisilmä Vauhkomieli, Dumbledore, Dedalus Diggle, Marlene McKinnon, Frank ja Alice Longbottom, Emmeline Vance, Lupin, Benji Fenwick, Edgar Bones, Sturgis Podmore, Armas Dearborn, Hagrid, Elfias Doze, Gideon ja Fabian Prewett, Dumbledoren veli Aberforth, Tabita Niittu, Sirius, Matohäntä sekä Lily ja James Potter. (Luku 9: Rouva Weasleyn murheet )
Harry Potter ja puoliverinen prinssi
Harry ja Hagrid käyttävät aquatulio -loitsua ja sammuttavat Hagridin mökin, jonka valtaisa kuolonsyöjä oli sytyttänyt tuleen käyttämällä sytyjo -loitsua. (Luku 28: Prinssin pako )
(Luettu 27197 kertaa)